در مورد ترتیب برگه ها
-
من در وبلاگم بخشی به نام منوی اصلی دارم برای هر برگه که ساختم از پایین به بالا 1 تا 3 عدد گذاشتم ولی به ترتیب نشد
چه کار باید کنم و روش ترتیب گذاری دستی چگونه است؟The blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
ترتیب قرار گیری در برگه ها:
ترتیب نمایش عنوان برگه ها را میتوانید بر اساس شناسه، نام و … تعیین کنید، از طریق بخش استثناها میتوانید برخی از برگه ها را با وارد کردن شناسه ی آنها استثنا کنید که نمایش داده نشوند اما نمیتوانید از طریق این ابزارک ترتیب قرار گیری را عوض کنید. راه حل این است که یک ابزارک متن بیفزایید و لینک برگه ها را از طریق آن در ساید بار به ترتیبی که میخواهید قرار دهید.برگه ها بصورت پیشفرض بر اساس حرف الفبا و بر اساس حروف ابتدایی عنوان برگه ها تنظیم میشوند. برای تنظیم برگه ها به دلخواه میتوانید از داشبورد وبلاگ>برگه ها، برگه ها را ویرایش سریع کرده از مقابل order ترتیب دلخواه را وارد کنید. برگه ها بصورت پیشفرض عدد صفر را دارند. پس بصورت پیشفرض برگه هایی که order آنها را تغییر ندهید جلوتر نمایش داده میشوند. پس اگر میخواهید ترتیب برگه ها را عوض کنید بهتر است از بخش داشبورد وبلاگ>برگه ها همه ی برگه ها را ویرایش سریع کرده و order آنها را به ترتیب دلخواه تعیین کنید. برای دیدن نتیجه ی کار دست کم order دو برگه را تغییر دهید.
- The topic ‘در مورد ترتیب برگه ها’ is closed to new replies.