در وردپرس چه عکسهایی ممنوع است؟
-
من میخوام از طرف وردپرس چی ممنوع هست
پورنو
برهنگی
شهوانی
مثلا عکس نیمه برهنه هنرمندان ممنوع هست?
اگر عکسی اپلود بشه که الت تناسلی و نوک سینه زن سانسور بشه میشه در بلاگ استفاده کرد
مثلا خبر برهنه شدن عروس ملکه انگلیس در وردپرس ممنوع هست? -
وردپرس.کام وبنوشتهایی که محتوای نامناسب برای افراد کم سن و سال داشته باشند را میپذیرد، اما پرونوگرافی را خیر.
به عنوان مثال، اگر در یک وبنوشت با موضوع خاطرات شخصی، عکسهای برهنه یا متن نامناسب برای کودکان گذاشته شود، چنین وبنوشتی قابل قبول خواهد بود، هرچند از صاحب آن دعوت میشود خودش آن را به عنوان محتوای بزرگسالان گزارش کند تا در صفحههای عمومی وردپرس.کام نمایه نشود. (در غیر این صورت احتمالاً شخص دیگری این کار را انجام خواهد داد)
اما مطالب پورنوگرافیک (=هرزهنگارانه: یعنی هدف اصلی عکس یا فیلم، نمایش صحنههای جنسی است تا مثلاً پیگیری یک رویداد داستانی) قابل قبول نیست. به عنوان یک مثال مشخص، عکسهایی که مستقیماً یک عمل جنسی را نمایش دهند یا نمای نزدیک از اندامهای جنسی را به نمایش بگذارند احتمالاً منجر به تعلیق در آمدن وبنوشت خواهند شد.
به طور خلاصه، برهنگی، زبان تهاجمی، حرفهایی که تنها بزرگسالان میزنند یا عکسهایی که تنها برای بزرگسالان مناسب است و … مشکلی ندارد، اما هرزهنگاری معمولاً مشکلزاست.
برای اطلاعات بیشتر http://en.support.wordpress.com/mature-content/ را ببینید یا با پشتیبانی انگلیسی وردپرس.کام تماس بگیرید.
-
بیوگرافی و مشخصات فردی بازیگرن پورنوچی?
اگر بدون استفاده از متون شهوانی و تصویر برهنه یک پورن استار معرفی بشه این تخلفه?«از صاحب آن دعوت میشود خودش آن را به عنوان محتوای بزرگسالان گزارش کند تا در صفحههای عمومی وردپرس.کام نمایه نشود. (در غیر این صورت احتمالاً شخص دیگری این کار را انجام خواهد داد)»
من تصاویر تفریحی داغ میزارم یعنی باید گزارش کنم بعد وبلاگم حذف بشه ?
متوجه نشدم من وبلاگ پورنو ندارم اما عکس های داغ دارم باید چکار کنم که در صفحههای عمومی وردپرس.کام نمایه نشود?
متوجه نشدم من وبلاگ پورنو ندارم اما عکس های داغ دارم
باید چکار کنم که در صفحههای عمومی وردپرس.کام نمایه نشود اما حذف هم نشود? -
ببینید من در چنین خبرهایی :
عکس های دختر خاله دوشس کمبریج (کاترین میدلتون) در مجله پلیبوی
استریپ تیز (رقص برهنه) دختر خاله دوشس کمبریج (کاترین میدلتون)
میگن اگه ادم باشیم می برنمون بهشت پیش حوری های لخت و پتی!
از تصاویری استفاده میکنم که نوک پستان و الت تناسلی انسان سانسور شده
پس با توجه به ادعای شما اگر من تصاویر برهنگی در خبر استفاده کنم با مدلهتی برهنه اپلود کنم مشکلی نداره? پورنو از نگاه وردپرس یعنی عمل سکس؟ -
به نظر من وبنوشت شما مشکلی از نظر قوانین وردپرس.کام ندارد،
شما وبنوشت خودتان را گزارش میکنید (در واقع معرفی میکنید) به این عنوان که محتوای بزرگسالان هم دارد، این کار را از روی ادب و مهربانی (courtesy) و برای جلوگیری از نمایش محتوای نامناسب در صفحهٔ اصلی و توسط کاربرانی که دوست ندارند این صحنهها را ببینند یا کودکان انجام میدهید. وردپرس.کام پس از دریافت گزارش محتوای وبنوشت را بررسی و احتمالاً آن را از صفحههای نمایش عمومیاش حذف میکند (ولی وبنوشت شما حذف نمیشود، همچنان موتورهای جستجو وبنوشت شما را فهرست و میکنند و…)شما گزارش کنید، اگر وبنوشتتان حذف شد، همینجا پیام بگذارید تا من موضوع را پیگیری کنم (البته من نمیتوانم قول بدهم که اگر تعلیق شد بتوانم تیم پشتیبانی را متقاعد کنم که دوباره وبنوشت را برگردانند، هرچند بسیار امیدوارم (و تقریباً مطمئنم) که چنین نخواهد شد، ولی در هر صورت، خیال خودتان راحت و تکلیف کارتان روشن میشود)
-
این سوال اخره بعد از جواب این و ببندین
تصاویر نمای نزدیک از پستان پورنو بحساب میاد؟ مثلا تصاویر هنر برهنگی از مدلها یا تصاویر طنز بزرگسالان
- The topic ‘در وردپرس چه عکسهایی ممنوع است؟’ is closed to new replies.