دسته بندی مطالب

• آواتار ناشناخته

سلام
    نوع مطالب من نیازمند دسته بندی ست تا مخاطب بتواند به هر دسته مراجعه و مطلبش را دریافت کند . مثلا نمایشنامه . شعر. و موضوعات دیگر . اما مشکل من این است که نمی توانم مطالب تازه ام را در دسته خاص خودش قرار داده و هر نوع مطلب تازه ام وارد صفحه اصلی می شود. لطفا راهنمایی کنید که مثلا چطور می توانم نمایشنامه های تازه ام را در دسته نمایشنامه جا سازی کنم . همچنین برای طراحی خوب صفحه اول و ورودی وبلاکم نیاز به کمک دارم . دلم میخواهد مراجعه کننده با صفحه منظمی روبرو شود اما این کار را بلد نیستم. پیشاپیش از راهنمایی تان متشکرم

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• آواتار ناشناخته

باسلام
    اگر ممکن است در مورد مشکل اول ، بیشتر توضیح دهید .
    در مورد طراحی صفحات باید این نکته را خاطر نشان کنم که امکان این کار در وردپرس.کام وجود ندارد .

باتشکر و احترام

• آواتار ناشناخته

سلام
    ممنون از پیگیری و پاسخ شما
    چنانچه به صفحه من مراجعه کنید خواهید دید که با وجود دسته هایی همچون شعر ، نماشنامه ، خوشنویسی و … در سمت راست صفحه باز هم بسیاری از مطالب من در همان صفحه اصلی گذاشته شده است . مثلا کل متن یک نمایشنامه را در صفحه اصلی می توانید ببینید. این به خاطر نا اگاهی من از نوع و راهکار تقسیم مطالبم است که مثلا نمی توانم اگر شعری نوشته ام آن را به صفحه مخصوص اشعار منتاقل کنم و اجبارا در همان صفحه اول و اصلی ام بار گذاری می کنم. این موضوع باعث به ریختگی نظم و شلوغ شدن صفحه ام شده است. و اشتیاق مرا برای کار با صفحه ام از من گرفته است . دلم میخواهد بیاموزم که اگر مطلب تازه ای دارم آن را مشخصا در دسته اصلی خودش قرار دهم و از فضای صفحه اصلی ام تنها برای پیام ها و پیغام های مشخص و عمومی تری استفاده کنم. امیدوارم توانسته باشم کامل و مفید توضیح دهم. صفحه مرا دوستی برایم ساخته و متاسفانه من چیز زیادی در مورد کار با آن نمیدانم. اما مشتاقانه نیازمند آموختنم.ممنون از شما.منتظر پاسخ میمانم

• آواتار ناشناخته

آدرس بدهید چک کنم …
    دوست عزیز وقتی شما دسته بندی انجام می دهید و نوشته‌ای را به یک دسته اختصاص می دهید ، آن نوشته از صفحه اصلی محو نخواهد شد …
    اگر دسته ی شما یک نوشته بیشتر ندارد و شما می خواهید در صفحه اصلی نمایش داده نشود می توانید این نوشته را تبدیل به یک صفحه کنید .
    در صورت هر گونه سوال در خدمتم .
    باتشکر
    موفق و پیروز باشید

• آواتار ناشناخته

سلام من از شما بابت پیگیری تان ممنونم
    hadihoori.wordpress.com
    شما با وارد شدن در صفحه من با یک سری مطالب در هم و بر هم روبرو خواهید بود . شعر . توضیحات . نمایشنامه و… که من میخواهم این ها در بسته های خاص خودشان باشند و نمیتوانم این بسته ها قبلا ساخته شده اند . من میخواهم نمایشنامه های جدیدی را توی وبلاکم بگذارم و اشعار تازه را اما مادامی که نتوانم هر کدام را داخل بسته اصلی اش بگذارم ترجیح میدهم مطلب تازه ای وارد نکنم . چون باعث به هم ریختگی بیشتر صفحه اصلی ام می شود
    متشکرم و منتظر پاسخ
    . …. راستی ایا برای آموختن روش کار درست با ورد پرس راهی جز مطالعه نظرات و انجمن ها هست ؟

• The topic ‘دسته بندی مطالب’ is closed to new replies.