راهنمايي

• آواتار ناشناخته

سلام من يه چند روزي يه وب لاگ ساختم همين جا اما موتورهاي جستجو نشونش نمي دن لطفا هر كي ميدونه راهنمايي كنه فكر كنم يه 5 روزي هست كه ساختمش نه گوگل نه يا هو هنچكدام علامت هم زدم كه نشونش بدن اما نشون نمي دن چرا؟

• آواتار ناشناخته

دوست عزیز ایندکس شدن وبلاگ ها در موتورهای جستجو زمان میبرد پیشنهاد میکنم کمی دیگر صبر کنید .

دیگر پیشنهادات در مورد seo:
    – از تگ استفاده کنید
    – توضیحات وبلاگ خود را کامل کنید

• آواتار ناشناخته

سعی کن کلمات کلیدی که واسه بلاگت انتخاب می کنی الکی نباشه و از کلماتی استفاده کن که تو متن وبلاگت زیاد به کار رفته. مثلن اگر وبلاگت در مورد کامپیوتر هستش اما فقط به این خاطر که اسم جنیفر لوپز اسم داغی هست اونو جز کلمات کلیدی وبلاگت ننویس. اینجوری زودتر کارت پیش میره

• آواتار ناشناخته

امیر جان
    وردپرس در طراحی سیستم مدیریت محتوایش که همون وردپرسی است که ما داریم استفاده می کنیم یک سری قواعدی را استفاده کرده که به آنها اصطلاحا سئو می گویند. به همین خاطر وبلاگهای وردپرسی خیلی خوب توی موتورهای جستجوگر مثل گوگل پیدا می شود.

من فکر می کنم که یک ماه طول بکشد که وبلاگتون به جای خوبی بیاد. عجله نکنید و سعی کنید منظم و پیوسته مطلب بنویسید. این جوری موفق خواهید شد. در ضمن. الان من که وبلاگم یکی از پربازدیدکننده ترین وبلاگهای وردپرس است هم روی موتورهای جستجو زیاد حساب نمی کنم. شما اگر به جای خوبی هم از نظر موتورهای جستجو برسی ( پیج رنکتون بره بالا ) باز هم حدود 200 نفر با کمی اختلاف به وبلاگتون میاد. بیشتر روی خواننده ثابت حساب کنید.

قربانت

• آواتار ناشناخته

واقعا استفاده کردیم

• آواتار ناشناخته

سلام دوستان
    من دو سوال دارم که خیلی ممنون میشم اگه بتونید راهنماییم کنید.
    1اگر در وبلاگ دیگری کامنت بذارم و کسی بر روی تصویر آواتور من در کنار نوشته ام کلیک کنه به جای اینکه به صفحه اصلی وبلاگم هدایت بشه به صفحه «درباره من » وبلاگ هدایت میشه. فکر می کنم این اتفاق خودبخودی افتاده و حالا می خوام بدونم چطور میشه این رو به حالت اولیه برگردونم.
    2 در مورد همین تصویر آواتور که درکنار کامنت هامون نشون داده میشه: ابتدا یک آواتور داشتم و اون همیشه نشون داده میشد, بعد از مدتی یه تصویر دیگه رو برای آواتورم آپلود کردم حالا به جای اینکه همیشه عکی جدید نشون داده بشه , گاهی وقتا عکس جدید نشون داده میشه و گاهی وقتا هم همون آواتور قدیمیم نشون داده میشه.
    واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. مخصوصا اونایی که هی از وردپرس تعریف می کنن بیان جلو.

• آواتار ناشناخته

در مورد استفاده از کلمات لاتین بین جملات فارسی هم مشکل وجود داره
    «مثل جملاتی که در آن از کلمات English و latin استفاده میشود»

• آواتار ناشناخته

منظورتون از استفاده از کلمات لاتين و انگليسي چيه؟!
    اين که حروف چيني رو جابه جا ميکنه رو ميگين؟

مثل جملاتی که در آن از کلمات English و latin استفاده میشود
    =
    مثل جملاتی که در آن از کلمات انگليسي و لاتين استفاده میشود

اگه بد برداشت نکرده باشم و منظورتون اين باشه. بايد بگم مربوط به حرف چيني ميشه که توي خيلي از قالب هاي غير فارسي امکان داره اذيت کنه . کافيه کليد
    direction left to right
    که بالاي قسمت نوشتاري است رو بزنين

• آواتار ناشناخته

همینطور که دوستان گفتن پیدا شدن سایت شما در موتور جستجو مربوط میشه به کلمات کلیدی که در مطالبت به کار میبری، اما برای اینکه مطمئن بشی سایت شما توسط موتور جستجویی مثل گوگل ایندکس میشه یا نه، در کادر جستجوی گوگل تایپ کن:
    site:sitename.wordpress.com
    که به جای sitename باید نام وبلاگت رو قرار بدی

• The topic ‘راهنمايي’ is closed to new replies.