رتبه بندی وبلاگها در وردپرس

• آواتار ناشناخته

G : مناسب برای همه مخاطبان
    PG: ممکن است دارای محتوای نامناسب باشد، معمولا برای سنین ۱۳ به بالا
    R: برای مخاطبان بالای ۱۷ سال
    X: دارای محتوای نامناسب، بیشتر از بقیه رتبه‌ها

١. منظور از چهار گزینه چی هست و دقیقا چه محتوایی شامل هر گزینه میشه
    ٢. مگر بازدیدکننده میفهمه این وبلاگ عمومی هست یا برای بزرگسالان?! وردپرس مثل بلاگر صفحه هشدار نداره
    ٣. چرا وبلاگهایی با درجه R و X هرگز بعنوان مطلب برتر یا وبلاگ برتر در صفحه نخست دیده نمیشه؟

چند سوال نامربوط:
    چجوری یک ایمیل رو از خبرنامه حذف کنم
    و چجوری میشه ای پی مزاهمین رو بلوک کرد?

• آواتار ناشناخته

چرا وبلاگهای با درجه بالا به خوبی در گوگل ایندکس نمیشن اما سایتها ثبت میشن. این تبعیض از طرف تیم وردپرس هست یا گوگل?

• آواتار ناشناخته
  • آواتار ناشناخته

پیش از هر چیز باید بگم تنظیماتی که گفتید مربوط به بخثش «گزینه‌های گفتگو» است. شما می‌توانید تنظیم کنید که چهرک کسانی که در وب‌نوشت شما دیدگاهشان را بیان می‌کنند تا چه حد می‌تواند شامل محتوایی باشد که معمولا برای کودکان مناسب نیست. بنابراین ربطی به خود وب‌نوشت ندارد، ولی وب‌نوشت را هم می‌توان به عنوان محتوای بزرگسالان گزارش کرد که رویهٔ جداگانه‌ای دارد.

۱- درجه‌بندی‌هایی که یاد کردید مربوط به سیستم درجه‌بندی فیلم‌ها توسط انجمن تصاویر متحرک آمریکا می‌شود، برای درجه‌بندی موارد از جمله زبان نامناسب، استفاده از مواد مخدر و روابط جنسی در نظر گرفته شده است. اگر زبان‌تان خوب است توضیحات کامل‌تری را در سطح اینترنت مثلا اینجا می‌توانید پیدا کنید.

۲- وردپرس.کام وب‌نوشت‌ها و مطالبی را که برای عموم مناسب نباشد نمایه نمی‌کند. یعنی مثلا وب‌نوشت‌های دارای محتوای بزرگسالان در وب‌نوشت‌های برتر ظاهر نخواهند شد، صاحبان این وب‌نوشت‌ها نمی‌توانند نشانی وب‌نوشتشان را به نام کاربری خود پیوند بزنند (لینک کنند). همچنین برچسب‌های این وب‌نوشت‌های در فهرست‌های برچسب وردپرس.کام نمایش داده نمی‌شود. کسانی که چنین وب‌نوشت‌هایی دارند باید وب‌نوشت خود را به عنوان محتوای بزرگ‌سالان به وردپرس.کام گزارش کنند.

۳- چون احتمالا نمایش آن‌ها به عنوان وب‌نوشت برتر ممکن است برای تعداد زیادی از کاربران ناخوشایند باشد.

برای پرسش‌های نامرتبط بهتر است یک موضوع جداگانه ایجاد کنید. (الالحساب ایمیل شخص خودتان یا فرد دیگر؟ برای مسدود کردن مزاحم‌ها می‌توانید از همان صفحهٔ «تنظیمات گفتگو» در بخش «فهرست سیاه دیدگاه‌ها» آی‌پی‌های مورد نظرتان در وارد کنید (هر آی‌پی در یک سطر))

تا جایی که بنده اطلاع دارم وردپرس خودش محدودیتی از بابت نمایه‌شدن در گوگل برای این وب‌نوشت‌ها اعمال نمی‌کند (مانع فهرست‌شدن وب‌نوشت در گوگل نمی‌شود)، گوگل الگوریتم‌های خودش را برای شناسایی چنین مطالبی دارد.

• آواتار ناشناخته

«کسانی که چنین وب‌نوشت‌هایی دارند باید وب‌نوشت خود را به عنوان محتوای بزرگ‌سالان به وردپرس.کام گزارش کنند.»

گزارش کنن که چه بشه؟ حذف بشه یا دسته بندی؟ اگر قراره حذف بشه نویسندگان که به وردپرس گزارش نمیدن که ما برای بزرگسالان مینویسیم
    این منطقی نیست یکنفر بیاد وب‌نوشت‌ خودش رو گزارش بده

چرا وب‌نوشت‌ بزرگسالان در بلاگر قانونی هست اما در وردپرس ممنوع است
    هر دو سایت مگر از قوانین بینالمللی پیروی نمیکنن؟ باگر صفحه هشدار داره درنتیجه بازدیدکننده خودش تصمیم میگیره اما وردپرس هیچ هشداری نمیده

من مدت چندین سال وردپرس بودم بازدید روزانه من بالای ٢٥ هزار و بیشر است اما پستهای جدید در گوگل ثبت نمیشن اگر مشکل از وردپرس نیست و این گوگله که حاظر به روزانه نیست چرا بلاگهای بلاگ اسپات ثبت میشن

• The topic ‘رتبه بندی وبلاگها در وردپرس’ is closed to new replies.