سوالات خود را درباره کار با نسخه جدید مطرح کنید

• آواتار ناشناخته

با آپدیت ورژن جدید میزکار وردپرس تغییراتی را شاهد هستیم. مسلما تطبیق با این ظاهر کمی زمان می برد. اگر شما هم در کار با این ظاهر سوالی دارید بپرسید تا وردپرسی ها جواب شما را بدهند.

• آواتار ناشناخته

برای نمونه یکی از سوالاتی که زیاد مطرح می شود این است که چگونه کامنتها را ویرایش کنیم؟

پاسخ این است که در ورژن جدید دیر منو ویرایش کامنت وجود ندارد. برای اینکار می توانید روی اسم نویسنده کامنت کلیک کنید.

بقیه سوالت را به همین صورت اگر داشتید می توانید بپرسید.

• آواتار ناشناخته

سلام می خواستم بدونم چطوری میشه blogroll رو برداشت؟

• آواتار ناشناخته

برای اینکار به میزکار وبلاگتون بروید. سپس به قسمت دیزاین بروید که قبلا با نام نمایش شناخته می شد. حال از سربرگ بالا گزینه ویجتها را انتخواب کنید. برای راحتی کار این آدرس را به آخر آدرس وبلاگتان کپی کنید
    wp-admin/widgets.php

حال کافی است ببینید که لیست بلاگرول در کدام سایدبار وبلاگتان است. آنرا پیدا کنید. توجه کنید این لیست معمولا در وردپرسهایی که از میزکار فارسی بهره می برند با گزینه لینکها شناخته می شود. وقتی آن را یافتید کافی است که آن را درگ کرده و از ساید بار بیرون کشیده و رها کنید.
    تغییرات را ذخیره کنید

• آواتار ناشناخته

من با تنظیم و مرتب کردن
    Blogroll
    مشکل دارم
    هر بار که لینکی را اضافه میکنم ، هرجا که دلش میخواهد میرود در صورتیکه دوست دارم یک نظم برطبق حروف الفبا داشته باشد
    چنین دستوری وجود دارد ولی نمیدانم چرا در وبلاگ اجرای درستی ندارد

ممنون از پاسخیهایی که میدهید

• آواتار ناشناخته

سلام … اطاعت امر شد و و سئوال را اینجا هم مطرح می نمایم .. شاید برای دوستان دیگر هم این مشکل پیش آمده باشد ..
    در باب ارتقای وردپرس
    قالب من دارای 3 اسلاید بار هست که ویجت ها را بر روی آن قرار می دهم … از وقتی که وردپرس ارتقا پیدا کرده.. قادر به ویرایش اسلایدبارهای دوم و سوم نیستم … و تنها اسلایدبار اول نمایش داده می شود … فکر می کنید مشکل از کجاست .؟! آیا قابل حل خواهد بود به مرور زمان ؟..
    ضمنا … در قسمت لینک ها
    , add new
    کار نمی کند!!

• آواتار ناشناخته

خراشاد جان
    این مشکلات کم و بیش در نسخه جدید وجود دارد. دلیلش هم این است که نسخه بر روی هر دو مرورگر به خوبی تنظیم نیست. ما آن چیزی که من دارم می بینم در حال حل است. یعنی روز به روز دارد بهتر می شود. برای همین به شما پیشنهاد می کنم که برای برطرف کردن مشکلاتتون از یک مرورگر دیگر استفاده کنید. معمولا مشکلاتی که توی فایرفاکس هست توی اینترنت اکسپلورر نیست و بلعکس.

برای من هم اد نیو لینک در اکسپلورر کار نمی کند اما در فایرفاکس کار می کند. اگر می خواهید در مرورگر همین الانتون کار کنید این را به آخر آدرستون اضافه کنید
    wp-admin/link-add.php

به صفحه اضافه کردن می روید.

• آواتار ناشناخته

سلام
    به عكس يك و دو نگاه كنيد وبگيد علت چيه و چه بايد كرد؟
    1:
    http://tinypic.info/viewer.php?file=1ngnuup699d2qtd5nc74.jpg
    2:
    http://tinypic.info/viewer.php?file=kgyxszd7xmfp6g3y0ryx.jpg
    توضيح اينكه وقتي تو قسمت ورد پرس فارسي مياي لينكها مرتب ميشه اما وقتي جاي ديگه هستي به هم ميريزه

• آواتار ناشناخته

میرانوش جان. من هم در این مورد اطلاعی ندارم. اگر کسی می دونه به من هم جواب بده.

• آواتار ناشناخته

ممنونم جناب فتحی راستش من یک تازه کارم اگه سوالام ابتدایی ببخشید خیلی هم سوال دارم الانم نمی دونم چرا هیچی نشده وبلاگم ریخته به هم میشه نگاه کن
    englopedia.wordpress.com
    نمی دونم شاید آخرش برم از blogger استفاده کنم

• آواتار ناشناخته

راستی اگه راهی هم هست که بخش نظرات رو به کل از توی بلاگ حذف کنم لطف کنید بگید

• آواتار ناشناخته

این Categorised in Uncategorized رو چطور میشه حذف کرد؟

• آواتار ناشناخته

انگلوپدیای عزیز. خواهش می کنم

بالاخره من هم یک روز تازه کار بودم دیگر!
    در مورد وبلاگت به نظر من بهتر است از یک قالب تک سایدبار استفاده کنی. واقعا من ماندم چرا رقتی سراغ چنین قالبی. من تا حالا ندیدم کسی از چنین قالبی استفاده کند. به نظر من اشکال از قالبت است.

در مورد بخش نظرات اگر منظورت این است که اصلا کسی نتواند در وبلاگت کامنت بگذارد باید به آدرس زیر بروید
    http://englopedia.wordpress.com/wp-admin/options-discussion.php

بعد از بین گزینه هایی که می توانید تیک بزنید کنارشون گزینه سوم را تیکش را بردارید. این گزینه این عنوان را دارد
    « اجازه ارسال نظر توسط مردم برای مطالب »

برای پاک کردن دسته بندی که فرمودید این دسته بندی ها قابل حذف نیستند. می توانید اسم آنها را ویرایش کنید. برای مثال من در وبلاگ من که با آدرس زیر قابل دسترسی است
    http://1fathi.wordpress.com
    دسته بندی نوشته های خارج از صفر و یک در حقیقت همین دسته بندی بوده که تغییر نام یافته است. بالاخره شما نیاز دارید که نوشته هایتان یک دسته بندی داشته باشد. می توانید از این دسته بندی به عنوان دسته بندی پیشفرض استفاده کنید.

اگر هر کدام از توضیحات ناقص بود بفرمائید.

• آواتار ناشناخته

مولتی علی جان
    مرورگر و میزان عرض صفحه چقدره ؟

• آواتار ناشناخته

فتحی جان عزیز باید بدانی که مدت کمی نیست که عضو فید شما هستم و از مطالب پربارتون استفایده می برم حالا هم اینجا به دادم رسیدی ممنون البته هنوز خیلی مشکل دارم!

• آواتار ناشناخته

خواهش می کنم. برای اینکه زیاده از حد شرمنده نشوم پاسختان را به صورت شخصی می دهم. در کل ممنون.

• آواتار ناشناخته

میخوام کاربر با ورود به وبلاگ قبلیم روی وردپرس مستقیم به وبلاگ جدیدم در وردپرس ارجاع بشه . چطور این کار رو بکنم؟

• آواتار ناشناخته

سلام فتحی جان , می خواستم بپرسم در مورد کوچیک و بزرگ کردن فونت ها در سایز های مختلف , چه کار باید کرد. آیا میشه فونت نستعلیق رو در پست های مطالب جدید گذاشت؟

• آواتار ناشناخته

فتحي جان
    مرور گر ff
    عرض صفحه :1024

• آواتار ناشناخته

سلام
    برای تغییر نام ایکون های مختلف چطوری باید عمل کرد؟
    مثلا اگه بخوایم Blogroll رو به پیوند ها تغییر نام بدیم
    همینطور اگه بخوایم قالب هایی که در خارج از ورد پرس طراحی
    شده و عرضه میشه رو رو بلاگمون بزاریم چیکار باید کرد؟
    من مدت ها با بلاگفا کار کردم الان گیج شدم اینجا
    ممنون میشم کمکم کنین

• The topic ‘سوالات خود را درباره کار با نسخه جدید مطرح کنید’ is closed to new replies.