سوالات خود را درباره کار با نسخه جدید مطرح کنید

• آواتار ناشناخته

دوستان. خواهشا هر سوال را در بخش مربوط به خودش بپرسید تا دوستان دیگرمون هم استفاده کنند. البته با عرض پوزش
    قول می دهم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام بدهم. این بخش در ارتباط با آپدیت جدید وردپرس است. برای مسائلی مانند بلاگرول در بخش خودش و برای مسائلی مانند فونتها در بخش غیره مبحثتون رو مطرح کنید. از جسارت من بگذرید اما برای نظم پیدا کردن فکر کنم بد نباشد

• آواتار ناشناخته

نه فتحی جان نظرت هم خوبه و هم درست
    ولی فعلاً تا همه بخشها بطور کامل قوت نگرفته کمی طبیعی هست
    از جمله خودم که هنوز در آن موقع بخش بلاگرول را درست نشده بود
    صبور باش ، مثل من که هنوز منتظر امضا خوشگله هستم

• آواتار ناشناخته

رفقا سلام
    آقا من هرچی میخوام واسه سربرگ صفحه و شناسنامه ی وبلاگم عکس بذارم نمیشه . یعنی هیچ کادری برای برش وجود نداره و نمیشه عکس رو برش داد !!! فکر می کنید آیا واقعا چرا ؟ خلاصه دوستان دستی که کار از دست رفت

• آواتار ناشناخته

ببخشيد مي خواستم ببينم كه چطور مي شه در وردپرس كاري كرد كه نظرات آزاد باشه

• آواتار ناشناخته

@1nevis
    نمیدونم منظورتون از آزاد نبودن نظرات چیه
    ولی اگه میبینین نظرات وبلاگتون حتما باید تایید بشه تا نمایش داده بشه باید بگم بهتره برین قسمت تظیمات وبلاگ و در قسمت گفتگوها تنظیم کنین که میخواین نظر دهنده چه طوری باشه
    ——–
    مدیر باید همواره دیدگاه‌ها را بپذیرد
    نویسنده‌‌ی دیدگاه باید نام و نشانی پست الکترونیک خود را بنویسد
    نویسنده باید یک دیدگاه پذیرفته شده داشته باشد

• آواتار ناشناخته

@khaneyedoost
    امکان تعویض سربرگ به وبلاگ هایی داده میشه که قالبشون قابلیت تعویض سربرگ رو داشته باشه
    که در این صورت یک قسمت در قسمت تنظیمات نمایش وبلاگتون وجود داره که تعویض سربرگ و یا چیزی تو این مایه هاست
    اگر قابل وبلاگ شما چنین ویژگی رو داره بگین تا بگیم چه طوری میتونین این کار رو بکنین

اگر منظورتون از شناسه وبلاگ و انتخاب عکس اینه که میخواین به کنار اسمتون عکستون رو قرار بدین باید بگم در قسمت پروفایل شخصیتون این کار انجام میشه :

اسم وبلاگتون -> my blog

http://myblog.wordpress.com/wp-admin/profile.php

• The topic ‘سوالات خود را درباره کار با نسخه جدید مطرح کنید’ is closed to new replies.