سوالات درباره بخش نوشتن
-
-
سلام و خسته نباشید ، دوستان قبلا وقتی میخواستیم عکسی آپلود کنیم از خود فضای وردپرس استفاده میکردیم و بعد هم میفرستادیم به ادیتور اما در نسخه ی جدید این گزینه وجود نداره میشه راهنمایی کنید که اگر بخوام از خود وردپرس استفاده کنم چکار باید کنم این گزینه های بالای قسمت نوشتاری رو هم امتجان کردم به صورت یک نیم صفحه باز میشه که اصلا گزینه های دیده نمیشه ممنونم
-
برای این کار در ادیتورتون به دنبال گزینه اد مدیا بگردید. د همانجا می بینید که کنار آن یک دکمه است که اگر بر روی آن بروید می توانید عکستان را آپلود کنید. اگر سوالی در کار با این بخش داشتید می توانید همین جا بپرسید.
-
علاقه ای پیدا کردم تا گهگداری بنویسم اما من میخواستم پست هایی که مینویسم تو صفحه های جداگانه قرار بدم یعنی مطالبم را در چند صفحه دسته بندی کنم اما نتونستم داخل صصفحه جدید پستی اضافه کنم
لطفا اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه
ممنون -
سلام دوست عزیز
دسته بندی مطالب از طریق مدیریت, بخش دسته بندی ها امکان پذیره.
شما نمیتونید در صفحه های فرعی که جدید باز میکنید بیشتر از یک مطلب بزارید یعنی میتونید به دفعات متن رو ادیت کنید ولی امکان گذاشتن چند پست در صفحه ها دقت کنید صفحه های جدید که از طریق قسمت نوشتن>صفحه ایجاد میشه رو ندارید.شما میتونید برای اینکه به هدفتون برسید پستاتون رو از قسمت نوشتن بزارید و دسته بندی های مورد نظرتون رو ایجاد کنید و بعد از ارسال چند پست برای هر دسته بندی هدف شما میسر میشه و وقتی روی دسته بندی های مختلف کلیک بشه بازدید کننده شما به صفحه ای میره که فقط مطالب مربوط به این دسته بندی و موضوع رو مشاهده میکنه.
موفق باشید
-
-
@ mimook
يه كاري ميتونين بكنين! اگه اشتباه نكنم يه امكاني داره وردپرس كه ميتونه صفحه اول وبلاگ رو طوري تنظيم كنه كه يه صفحه به خصوص بياد (پست هاي جديد نياد) اين جوري ميتونين تنظيم كنين كه در صفحه اول مطالب ارجاع داده بشه به صفحات دسته بندي ها! نميدونم توضيحات من مفهوم بود يا نه؟! اگه نياز هست دقيق با آدرس دادن توضيح بدم؟ -
@ shaho
در بالاي كادر نوشتن وبلاگ گزينه
add media
آخرين موردش كه به همين نام است رو بزنيد! اونجا نوشته كه چه نوع فايل هايي رو ميتونين آپلود كنين. يكي از مواردش
pdf است -
@ monire
من باز هم در مورد فونت ها می خوام منو راهنمایی کنید . وقتی من فونت « ایران نستعلیق » رو در ورد 2007مینویسم و وقتی در وردپرس« پیست » می کنم . متن فونت به صورت « تاهوما » نشون داده میشه.راهی هست برای رفع اشکال -
منیره خان. این به صفحه دسته بندی ها نمیاد و به پیج خاصی ریدارکت می شود. اگر می شود یک چک بکنید. شاید این امکان تازه اضافه شده باشد.
-
فتحی خان! زیر سیکل صحبت بفرمایید لطفا
باور کنین اصلا منظورتون رو نفهمیدم
پیج خاص ریدارکت میشود یعنی چی؟
و در مورد چی گفتین چک کنم؟ -
@ mazhik
شاید مشکل شما همان مشکل آقای فتحی باشد که میگویند قالب وبلاگشون با این جنگولک بازی ها جور نیستیه سوال! روی خود کامپیوترتون که فونت نستعلیق رو دارین؟!
ببینین این پست من با چه فونتی دیده میشه :
http://monire.wordpress.com/2008/03/10/10/ -
@monire
من الان اون پست رو با فونت نستعلیق دیدم…فونت نستعلیق رو نصب کردم ولی بازم وقتی پیست میشه توی وردپرس , تبدیل به فونت تاهوما میشه -
@monire
این که نستعلیق است. من با وردانا هم می نویسم می شود تاهوما. این اصلا به سی اس اس مربوط است که خط هر قابل را مشخص می کند. به این چیزها مربوط نیست -
@ makhik
پس همون! مشكل از قالب وبلاگتونه@ fathi
خوب! به سلامت!! ولي مال من كه خوب نشون داده ميشه :D -
در بالای متن ( نوشتن متن جدید ) در سمت چپ دکمه ای هست به نام اچ تی ام ال , وقتی اونرو فشار میدیم دکمه های جدید ظاهر میشه .میخواستم بدونم این دکمه ها به چه دردی میخوره و چطور و برای چه کاری میتونیم از اونها استفاده کنیم
-
@ mazhik
در وب تنها چیزی که باعث پیشرفت آدما میشه کنجکاوی و آزمون و خطاستشما یه متن رو وارد قسمت اچ تی ام ال کنین و هر گزینه رو روش پیاده کنید. البته توجه داشته باشید که بعضی از گزینه ها روی قسمت انتخاب شده عمل میکند و بعضی دیگه روی قسمت بدون متن. بعد کلید دیداری رو بزنین. ببینین چه تغییر کرده.
;-)
میگن به جای اینکه به یه گرسنه ماهی بدی بهش ماهیگیری یاد بده -
الان عذاب وجدان گرفتم که چرا جوابتون رو درست حسابی ندادم :
b و i
که دقیق همون کاری رو میکنن که در قسمت دیداری میکنن. البته این دوبا انتخاب متن و زدن کلید عمل میکنند. اگه هم نخواستین متن رو انتخاب کنین میتونین قبل از متن کلید رو بزنین و در جایی که میخواین این عملگر غیر فعال بشه دوباره کلید رو بزنینins , del
یکی زیر متن خط میکشه یکی روی نوشتهlink
با انتخاب قسمتی از متن و زدن این کلید میتونین لینک اضافه کنیدimg
رای اضافه کردن تصویره که در خارج متن روی این کلید کلیک کنین و کادری باز میشه و میتونین آدرس عکس رو واردش کنینb-quote
قاعدتا باید برای ایجاد نقل قول باشهol
شماره گذاری میکنهli
(اول سطر دایره میذاره (مورد گذاریcode
برای درج کدهmore
مطلب رو در ادامه مطلب مینویسهlookup
رو نفهمیدمclose tage
این گزینه ایه که برای بستن هر کدوم از عملگر های فوق عمل میکنه -
@monire
به قول خارجی ها « واو » .بسیار ممنونم واسه وقتییکه برای جواب دادن برای من میزاری -
@monire
راستش من عملکرد
look up
رو فهمیدم.این دکمه در صورتی کار میکنه که متنتون به زبان انگلیسی باشه.مثلا اگر در جمله تان , به عنوان مثال کلمه
text
باشه . با انتخاب کردن آن و فشار دادن دکمه لوک آپ , صفحه جدیدی باز میشه که یک نوع مراجعه کردن به لغتنامه هست به اسم
answers.com
و در اونجا تلفظ صحیح کلمه و توضیحات مبسوطی در مورد اون کلمه بخصوص به شما میده
- The topic ‘سوالات درباره بخش نوشتن’ is closed to new replies.