سوالات درباره بخش نوشتن

• آواتار ناشناخته

@ mazhik
    می بینی توی فروم چه آدم های خوبی پیدا می شوند. یکی همین منیره خانوم :)

اما این رو هم من اضافه کنم که با آپدیت جدید وردپرس.کام تقریبا تمام کاربردهای دکمه ها در بخش اچ تی ام ال در بخش دیداری هم هست.
    فقط اگر شما بخواهید به متنتون یک کد را اضافه کنید که در متن کار خاصی را بکند باید از این قسمت استفاده کنید.
    یک کار دیگری که خیل کاربر دارد این است که مثلا می خواهید در سایدبار یک عکس بگذارید.
    برای این کار کافی است در بخش دیداری یک متن جدید یک عکس را آپلود کنید. سپس عکس را به صورت تامبنیل یا بندانگشتی در متن اینسرت کنید. بعد هر تغییراتی که لازم بود بدهید. در مرحله بعد به قسمت اچ تی ام ال بروید و تمام متنی که آنجاست و به صورت کد است را کپی کنید و در یک متن قرار بدهید. این یک کار بسیار راحت برای قرار دادن یک عکس در سایدبار است

• آواتار ناشناخته

@1fathi
    ممنون فتحی جان..این روش قرار دادن عکس در سایدبار بوسیله اچ تی ام ال خیلی باحاله
    سپاس فراوان

• آواتار ناشناخته

@ fathi
    ما چاکریم!
    ولی دلیل فعالیت من در این قسمت نیازش هست. کاش بقیه هم یه کم به فکر بودند! نه فقط در ورد÷رس! در کل مملکت هم اگه هر کس به فکر اصلاح جامعه اطرافش بود دنیا گلستون میشد
    (منیر از منبر بیا پایین)

در مورد اون قسمت توضیحاتتون هم … خوب منم از همین طریق هاست که با اچ تی ام ال و وب2 و متعلقاتش حال میکنم

• آواتار ناشناخته

monire عضو آوریل 14th, 2008 at 3:15 ب ظ
    نمیشود

• آواتار ناشناخته

@ shaho
    کلا نمیتونی چیزی رو آپلود کنی یا مشکلت با پی دی اف هست؟
    از چه مرور گری استفاده میکنی؟
    اینترنت اکسپلورر 7 یا 6 یا فایرفاکس یا ….؟

• آواتار ناشناخته

من چند روزه هر بار مي خوام وبلاگمو آپديت كنم تو صفحه نوشتن اون دكمه هايي كه براي اضافه كردن عكس و هر چيز ديگه اي استفاده مي شه، همچنين تنظيمات مروبوط به نوشته (سايز ، رنگ …) ديده نمي شه
    مشكل چيه ؟ ممنون

• آواتار ناشناخته

@1daneshjoo
    گزینه اضافه کردن عکس به بالای کادر نوشتن انتقال یافته
    add media
    تنظیمات مربوط به نوشته هم با کلید روی شکل نشان دادن سطر دوم ابزارک ها کلیک کنین تا سطر دوم رو ببینین

مشکل هم اینه که ورد پرس ورژنش جدید شده و میزکارش رو عوض کرده
    البته این قضیه برمیگرده به ۲-۳ هفته پیش

• آواتار ناشناخته

با سلام
    من وقتی مطلبی را می نویسم پس از ذخیره و تایید نمایش آن ، سورس و کد آن مطلب هم در وبلاگ نوشته می شود .
    لطفا راهنمایی کنید

• آواتار ناشناخته

سلام منم چند تا مشكل دارم اول از همه با فونت هاي ورد پرس مشكل دارم كه به هيچ عنوان نتونستم فونت نوشتمو اون طوري كه ميخوام تغير بدم ممنون ميشم راهنماييم كنيد

• آواتار ناشناخته

اون با ر كه هيشكس جواب منو نداد اوميدوارم اين دفعه يكي پيدا بشه وجواب بده
    اول از همه اينكه من با سايز فونت نوشته ها شديدن مشكل دارم ونميتونم به طور عادي فونت رو درشت كنم
    دوم اينكه من عكس كه اپلود ميكنم وقتي چپ چينو ميزنم در سمت راست صفحه مياد
    ودر اخر اينكه اگه كسي با ويندورز لايو رايتر كار كرده لطف كنه تو ضيح بده كه چه جوري ميشه با اين ويندوز كار كرد
    پيشاپيش از لطف هموتون ممنونم

• The topic ‘سوالات درباره بخش نوشتن’ is closed to new replies.