سوالات متفرقه
-
می خواستم بپرسم که این
API key
اصولا چیه , و در چه موردی به کار میره و کجا باید ازش استفاده کنیم؟ ممنون میشم اگر دوستان عزیز بگند -
@ mazhik
مورد سوال شما زیاد به درد کاربران عادی نمی خورد. در حقیقت این راه ارتباط دادن یک سرویس به یک سرویس دیگر است تا با هم مرتبط بشوند تا بتوانند به هم خدمات بدهند
این به درد توسعه دهنگان نرم افزار می خورد و برای ما نیاز نیست و استفاده ای ندارد -
-
سلام دوستان
add new
من نمی تونم به لینکدونیم لینک اضافه کنم. عبارت بالا در صفحه ی لینک ها آبی رنگ هست اما با کلیک کردن روش هیچ اتفاقی نمی افته. نمی دونم علتش چیه -
دلیلش هم خوانی نداشتن با مرورگرتون است. بهتر است از فایرفاکس استفاده کنید.
اما اگر همچنان می خواهید از همین مرورگر استفاده کنید از آدرس
http://sohbat.wordpress.com/wp-admin/link-add.phpاستفاده کنید.
هم چنین می توانید از بخش سربرگ نوشتن به قسمت لینک بروید.
راه بهترش هم همان است که از یک مرورگر دیگر استفاده کنید -
فتحی جان من در مورد گذاشتن کدهای جاوا میخواستم وبلاگمو ارتقا بدم
می خواستم روند کار رو بدونم و اعتبار رو چطوری زیاد کنم
شما میتونید واسه من اعتبار بفرستید.
ممنون -
شما باید یک نفر را پیدا کنید که برای شما از طریق حساب پی پال کردیت بخرد. این کردیت را می تواند از هر حساب وردپرسی بخرد و به شما اصطلاحا هدیه بدهد. متاسفانه این خیلی مشکل بزرگی است به طوری که من خودم هم نمی توانم برای خودم اعتبار بگیرم.
یک بار هم به سختی توانستم برای دامنه کردیت بگیرم -
-
ممنون /
خوب برای ارتقا دامنه و خرید دامین مستقل از وردپرس چقدر باید اعتبار داشته باشم -
@ key1one
فکر کنم بهتر این رو تو فروم وردپرس فارسی بنویسی اونا تخصصی تر به این موضوعات نگاه میکنن بعد تو همین فروم یه عنوان هست به نام ارتقا و … اون رو بخون شاید کمکت کنه. -
کیوان جان
دامنه را که باید از شرکتهای آزاد بیرون تهیه کنید. قیمتش هم بستگی دارد بین 4 تومن که دات آی آر است به بالا. اما دات کام رو می تونی روی 7 تا 10 حساب کنی
بعد باید از وردپرس کردیت بخرید. برای این کار 10 کردیت نیاز دارید که می شود 10 دلار. قیمت دلار هم که بستگی به خودتون دارد. -
دوستان عزیز ,
کسی میدونه چه جور باید یک « پیام خصوصی » در قسمت نظرات برای ادمین وبلاگ فرستاد
مثلن مکانیزمی هست در بلاگفا , که با استفاده از دو گزینه 1- پیام خصوصی
2-نظر به صورت عمومی
میشه این کار رو انجام داد.
برای وردپرس , آیا ترفندی یا راه حلی وجود داره یا نه ؟ -
mazhik عزیز
با آن مکانیزمی که فرمودی نه.اگر در وبلاگی مدیر مدریشن نظرات را فعال کرده باشد تا هر نظری قبل از نمایش تائید بشود که مشکلی نیست. مانند وبلاگ
1Fathi.wordpress.comاگر هم نشود باید مدیر وبلاگ یک صفحه به صورت قالب تماس بسازد تا اگر نظری در آنجا داده شد برای مدیر ارسال بشود. در هر حال نمی شود که در وبلاگی که نظرات بدون تائید نمایش داده می شود چنین مکانیزمی رو شاهد بود.
-
@1fathi
ممنون از پاسخ
راستی چرا این جستجوی وردپرس فارسی کار نمیکنه؟ هر چی می نویسی به نتیجه ای نمیرسه.
ولی در جستجوی انگلیسی که خوب کار میکنه
en.search.wordpress.com
fa.search.wordpress.com -
-
بخش نظرات در دیگاه های من هیچ چیزی رو نشون نمیده !در صورتیکه بر روی پیش خوان میز وردپرس مستطیل قرمز رنگ با اعداد مشخص شده .
دوستان عزیز اگر مممکنه منو راهنمایی کنند -
سلام
چرا بعضي از عكس ها كه تو بلاگ ميذارم نشون داده نمي شه؟
چرا ويدئو هاي يوتيوب در بلاگ پخش نمي شه؟ با همون كدي كه بايد گذاشتمش ها..
ممنون -
از همان افزودن مدیا در ویرایشگر استفاده کنید باید کار کند. کدها را شخصا وارد ادیتورکد نکنید. یک بخش برای افزونه مدیا دارد. از آنجا استفاده کنید ببینید از آنجا جواب می دهد؟
- The topic ‘سوالات متفرقه’ is closed to new replies.