عدم نمایش در لیست پر بازدید ترین ها

• آواتار ناشناخته

با سلام
    بنده با اینکه وبلاگم بازدید نسبتا خوبی دارد اما اصلا در داشبورد وردپرس نمایش پیدا نمی کند اما وبلاگ دوستان با بازدید کمتر در صف بهترین هاست. برای ازمایش خودم هم وبلاگ دیگری ساختم به سرعت پست ان جزئ مطالب برتر امد اما وبلاگ اصلی من با تعداد بازدید چند برابر از یک پست این اتفاق برایش نیافتاد

لطفا بررسی کنید.

• آواتار ناشناخته

جناب هاشمی

به عنوان یک عضو پاسخ میدهم. اگر متوجه شدم شما مشکل خاصی دارید از بالا پیگیری می کنم.

ببینید. وبلاگها بر اساس فرمولهای خاصی مرتب می شوند. عموما وبلاگهای برتر بر اساس تعداد بازدید مرتب می شوند ولی در این راه همان فرمول ویژه وردپرس هم دخیل است.
    من تا زمانی که در وردپرس.کام وبلاگ داشتم همیشه وبلاگم جزو وبلاگ اول یا دوم پربازدید بود. الان دقیقا از حدود بازدید بچه ها خبر ندارم ولی اگر برای شما مقدور بود حدود آن را به من بگویید.
    می توانید برای محرمانه بودن ایمیل بفرستید
    Yek.Fathi@gmail

• آواتار ناشناخته

متشکرم از پاسخگویی شما
    ببینید من معمولا هر پستی که میگزاشتم وبلاگم وارد داشبود می شد پست دو تا مانده به آخر 2 روز در داشبور بود اما دو پست اخرم اصلا وارد داشبورد نشد.

وبلاگ تستی که من باهاش تست کردم بازدید 500 یک پست را اورد در صف بهترین مطالب اما در ان موقع بازدید 1000 را نیاورد (بازدید یک مطلب) یا مثلا دیروز 2500 نفر توی چیزی حدود 12 ساعت اما این اتفاق نیافتاد در صورتی که مثلا وقتی داشتم وبلاگ ها را می دیدم بعضی هاشون با 700-800 تا بازدید تاپ شده بودند.

با تشکر

• آواتار ناشناخته

برای من هم همین مشکل پیش اومده :-(
    راستش با دیدن این مشکل انگیزه ام رو از دست دادم
    نه انکه دوست داشته باشم من همیشه در سطر بهترین ها باشم اما خیلی ناراحت هستم که چرا با بازدید بالا از یک پست نباید هیچ جایگاهی در وبلاگهای خوب روز نداشته باشم
    فتحی جان قربونت پیگیر باش

• آواتار ناشناخته

اگر وبلاگم را خوانده باشید اطلاع دارید که یک خورده مریض احوال بودم.
    سعی می کنم حتما در این مورد سوال کنم از تیم وردپرس.کام
    و اگر جواب درستی دادند حتما به اطلاع می رسانم

• آواتار ناشناخته

جناب فتحی امیدوارم هر چه سریعتر سلامتی خود را پیدا کنید
    اما 22 روز تاخیر در جواب؟
    من الان توی بعضی وبلاگ ها کامنتم اسپم میشه؟ میشه بدونیم توی این سیستم مزخرف ملاک ها چه جور تعیین می شوند؟

• The topic ‘عدم نمایش در لیست پر بازدید ترین ها’ is closed to new replies.