فید وبلاگ وردپرس دات کام حذف شده
-
نمیدونم چی شد شاید به این دلیل باشه که از سرویش لوله کشی یاهو استفاده کردم ولی من رفتم پاکش کردم اما هنور فید نظرات و مطالب حذف شده و هیچی داخل صفحه نیست
-
شما هنگام ایجاد این موضوع، نشانی وبنوشت یا دلیلی برای نوشتهی خود ذکر نکردید.
این انجمنهایِ پشتیبانی مخصوص وبنوشتهای میزبانی شده در وردپرس.کام هستند. اگر سوال شما در مورد یک وبنوشت وردپرس خودمیزبان است آنگاه میتوانید راهنماییهای لازم را در انجمنهای وردپرس.اُرگ بیابید.
اگر تفاوت بین وردپرس.کام و وردپرس.ارگ را نمیدانید، احتمالا این اطلاعات به شما کمک میکند.
اگر فراموش کردید پیوندی به وبنوشت خود بگذارید، در ادامه میتوانید پاسخی گذاشته و آن را ذکر کنید. این کار به دیگران در پاسخگویی به پرسش شما کمک خواهد کرد.
این یک پیام خودکار است.
-
باسلام خدمت کاربر عزیز
لطفاً آدرس وبنوشت خود را روی حساب کاربری خود فعال نمایید یا آدرس خود را قرار دهید تا من چک کنم .
باتشکر -
شاید بعضی ها فید رو به فیدخوان داده باشن و با این وضعیت از مطالب جدید باخبر نمیشن
لطفا بررسی کنید تا مشکل ما رو حل کنید -
به نظر که نباید مشکل داشته باشد .
خوراک دیدگاههای شما سالم است و کار می کند . مشکل خوراک اصلی وبنوشت شماست .
به بخش زیر بروید :
تنظیمات -> حریم خصوصی
هنگامی صفحه بارگذاری شد ، بررسی کنید ببینید آیا گزینه ی اول یعنی » میخواهم وبگاهم برای همه قابل دیدن باشد … » فعال است یا نه . اگر فعال نیست آن را فعال کنید .
با این کار دسترسی موتورهای جستجو به وبنوشت شما باز خواهد شد .
در صورت داشتن مشکل اطلاع دهید .
باتشکر
موفق و پیروز باشید -
این گزینه: میخواهم وبگاهم برای همه قابل دیدن باشد، شامل موتورهای جستجو (مانند گوگل، بینگ و تکنوراتی) و بایگانی کنندهها
فعال است
و فید باز نمیشه
البته در فایر فاکس باز نمیشه که قبلا باز میشدلطفا راهنمایی کنید
-
باسلام مجدد
والا نمیدونم !!!!
میشه دقیق بگید چه تنظیماتی را فعال نمودید که این اتفاق افتاد ؟ -
از زمانی که فید کامنتها و مطالب و فرندفید رو با سرویس یاهو ترکیب کردم و فید اختصاصی رو دادم به یک سایت و با کمک اون سایت بصورت خودکار مطالب رو در توییتر و فرندفید فرستادم . که نتیجش این میشد که در روز یک مطلب چند بار منتشر میشد و در جستجوی گوگل ثبت میشد.
صفحه فید رو با فایرفاکس باز کنید هیچ مطلبی وجود نداره
لطفا با کاربران وردپرس تماس بگیرید شاید دیگران بتونن کمک کنن -
مطالب رو با کمک سرویس وردپرس متصل کردم به توییتر در ضمن تویتر هم بصورت خودکار وصل کردم به لینکدین و تامبلر
مشکل از فید بازی هست با نه؟ امکان داره فایر فاکس صفحه فید رو خطرناک یا اسپم شناسایی کرده باشه و مسدودش کرده؟
-
فکر نمی کنم فید را اسپم شناسایی کرده باشد .
فقط مشکل در فایرفاکس است . در مرورگرهای دیگر تست شده و به راحتی باز می شود .
آیا شما در نسخه های دیگر فایرفاکس تست کرده اید ؟ -
- The topic ‘فید وبلاگ وردپرس دات کام حذف شده’ is closed to new replies.