قالب پرولوگ

• آواتار ناشناخته

آیا قالب پرولوگ مشکلی برای فید به وجود می آورد؟!

• آواتار ناشناخته

خیر. چطور؟
    من به شخصه موردی ندیدم اما خوشحال می شوم اگر موردی بود برای بررسی بیشتر بفرمائید.

• آواتار ناشناخته

دیشدیشب یه وبلاگ جدید ساختم برای روزنوشت هام… بعد قالبش رو که عوض کردم و پرولوگ رو گذاشتم جاش، یه دفه خوراک فیدبرنریم خراب شد و خلاصه دیگه حوصله نداشتم مشکلات رو رفع کنم! بعدش دوباره یه وبلاگ دیگه ساختم و الان یه چند ساعتی میشه که قالب پرولوگ روش نصبه… و مشکلی پیش نیومده… احتمالا اتفاقی بوده!
    مرسی فتحی جان!

• آواتار ناشناخته

خواهش می کنم. چون معمولا اینجا برای کاربران عادی است وردپرس. کام است اگر مشکلی در قالبی باشد بعد از بیان مشکل من و دیگر دوستان مشکل را سعی می کنیم رفع کنیم و یا گزارش بدهیم تا از طریق وردپرس دات کام اصلاح بشود.
    معمولا پوسته ها آن هم پوسته مهمی مثل پرولوگ بدون اشکال هستند و اگر اشکالی داشتند خوشحال می شویم که بفرمائید تا مشکلش حل بشود تا وردپرس.کام بهتری داشته باشیم.

در هر حال خیلی خیلی خوشحالم که مشکلتان حل شد

• آواتار ناشناخته

فتحی جان! دوباره فیدم خراب شد!
    یه نگاه میندازی؟! آدرس رو پایین میذارم. والا خودمم نمیدونم مشکل از قالبه یا نه! ولی احتمال نود درصد، مشکل موقعی به وجود میاد که از داخل خود وبلاگ مینویسم! هرچی هست از همونه.
    http://alihadailys.wordpress.com
    http://feeds.feedburner.com/alihadailys

• آواتار ناشناخته

یافتم مشکل از چیه و چه جوری باید حل بشه!
    وقتی از خود پرولوگ پست میفرستیم، چند کاراکتر اول رو به عنوان تایتل پست چاپ میکنه که همین مورد باعث خرابیه فید میشه… باید یه فیلد هم برای عنوان باشه تا دیگه این مشکل پیش نیاد. الان دلایل خرابی فیدم رو که میدیدم، فقط به تایتل ها گیر داده بود… حالا میرم اون پست آخری رو پاک میکنم ببینم درست میشه!

• آواتار ناشناخته

حالا دیگه شک ندارم که مشکل از پرولوگ هست… آخرین پست رو پاک کردم، فید درست شد! ممنون میشم فتحی جان که این مشکل رو گزارش بدی!

• آواتار ناشناخته

خیلی ممنون که با جدیت پی اش را گرفتید.
    من برای حل مشکل اقدام کردم. امیدوارم که به زودی علتش کشف و مشکل حل بشود.

• آواتار ناشناخته

خواهش میکنم فتحی جان!
    همونطور که گفتم اگر در خود قالب، در قسمتی که فرم فرستادن پست قرار داره، یه فیلد هم برای نوشتن تایتل پست باشه و درواقع عنوان پست مشخص بشه دیگه این مشکل به وجود نمیاد! و احتمالا فقط با فارسی این مشکل رو داره!
    به هرحال سواد من تا همین حد هست! ممکنه مشکل از چیز دیگه ای هم باشه!
    مرسی…

• The topic ‘قالب پرولوگ’ is closed to new replies.