مشكل با Mozilla Firefox و افزودن مطلب
-
سلام
فاير فاكس وبلاگ من رانمايش نميدهد و اعلام ميكند سایت شما یا ویروس داره یا مالور . مشكل از كجاست.تا ساعتي قبل مشكلي نبود. حتي مطلب جديد هم اضافه نكردم كه بشه گفت مشكل از مطلب جديده. قسمت افزودن مطلب هم مثل قبل نيست و موقع وبرايش مطالب كدهاي html را در مطلب نشان ميدهد.
لطفا راهنمايي كنيد.The blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
-
Reported Attack Page!
This web page at ufolove.wordpress.com has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences.
Attack pages try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.
Some attack pages intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners
مشكلم اينه.يكي راهنمايي كنه..
-
باسلام
برای دیدن نوشتهها و عکسها در بخش ارسال مطالب ، باید تب دیداری را بزنید . ( این موضوع چندین بار در همین انجمن مورد بحث قرار گرفته است با کمی جستجو بحثها را خواهید دید )
در مورد فایرفاکس ممکن است سیستم شما دچار مشکلی شده باشد یا فایرفاکس شما آپدیت نشده ، در هر حال من این صفحه را با فایرفاکس و چند مرورگر دیگر چک کردم و مشکلی نداشت .
به نظر من ابتدا فایرفاکس خود را آپدیت کنید در صورت برطرف نشدن مشکل ، آن را با پشتیبانان وردپرس.کام در میان بگذارید .
- The topic ‘مشكل با Mozilla Firefox و افزودن مطلب’ is closed to new replies.