مشكل در درون ريزي
-
سلام
من از يكي از وبلاگهام در وردپرش پشتيباني گرفتم و ميخواهم درون ريزي انجام دهم.البته اين كار را كردم.قبلا هم اين كار را انجام داده بودم ولي ايندفعه وردپرس اعلام مي كنه موضوع در حال بررسيه.
از 24 ساعت هم گذشته.
منتظر كمكتون هستم.The blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
سلام،
در این مورد باید با پشتیبانی انگلیسی تماس بگیرید، معمولا درونریزی فعلی را قطع و به شما اجازه میدهند دوباره درونریزی کنید. (نوشتههایی که احیانا با موفقیت درونریزی شدهاند دوباره درونریزی نخواهند شد و جای نگرانی نیست)چند توصیه برای اینکه با سرعت بیشتری به درخواست شما رسیدگی شود:
* در قسمت subject میتوانید عنوان گویایی مثل Import Hang را وارد کنید.
* در فرمی که میخواهید پر کنید، از منوی topic عنوان tools را برگزینید. (درخواستهای مربوط به درونریزی باید به این بخش فرستاده شوند)
* فرم پیشتیبانی را به همان صورتی که هست پر کنید. (سه بخش i did، i saw و i expected را متناسب پر کنید)
* بهتر است نشانی اینترنتی برگهای که در آن با پیام خطا رو به رو شدهاید را نیز ذکر کنید.
* حتما ذکر کنید که چه مدتی است که منتظر پایان درونریزی هستید (یک روز، دو روز، یک هفته …)
* پیغام خطایی که با آن رو به رو میشوید را نیز به انگلیسی برایشان بنویسید. (معمولا در این مواقع این پیغام نمایش داده میشود:
We’re processing your import now and will send you an email when it’s all done. If you don’t hear from us within 24 hours, please contact support, and we’ll get everything fixed.
)با رعایت موارد فوق خیلی زود به مشکل شما رسیدگی خواهد شد.
باز هم اگر مشکلی بود من در خدمتم.
-
ممنون
ولي اين وبلاگ درست شد ولي وبلاگ ufosecret.wordpress.com هنوز درست نشده.
مشكل خاصي نداره فقط نوشته در حال پردازش الا 2 روزه.
وبلاگ اصلي من ufolove.wordpress.com است . -
خواهش میکنم.
درونریزی در بدترین حالات معمولا کمتر از ۲۴ ساعت طول میکشد (و خیلی از موارد حتی کمتر از ۱۰ دقیقه!).
مشکل متوقف شدن درونریزی زیاد پیش میآید.
در هر صورت اگر از ۲۴ ساعت بیشتر شد و احساس کردید انتظار دیگر فایدهای ندارد، میتوانید همان طور که گفتم با پشتیبانی تماس بگیرید، به سرعت اقدام خواهند کرد. -
دوست عزيز من انگليسيم در حد بابا آب داد. هست يك كمكي كن درست بشه .ممنون.الان 4 روزه در حال پردازش است.
-
-
حدود شش ساعت پیش درونریزی شما متوقف شده. لطفا دوباره درونریزی کنید. (همان طور که گفتم نوشتههایی که تا به حال درونریزی شده دوباره درونریزی نخواهند شد، پس لازم نیست قبلیها را پاک کنید)
اگر باز هم گیر کرد، پرونده را برای پشتیبانی انگلیسی میفرستیم تا خودشان برایتان درونریزی را انجام دهند. -
من می خوام بلاگم رو از پرشین بلاگ به اینجا منتقل کنم. باید چی کار کنم؟ کامنت هام هم می خوام بیاد. لطفا کمک کنید
-
این نوشتهی وب۳ همه چیز را توضیح داده.
(با این روش کامنتها نیز منتقل میشوند)
موفق باشید. -
- The topic ‘مشكل در درون ريزي’ is closed to new replies.