مشکلات و سوالات در مورد قالب

• آواتار ناشناخته

سوالات زیادی پیرامون قالب وردپرس به وجود می آید. این شاخه محلی برای بحث درباره آنهاست.
    مشکلاتی مثل بد دیدن و یا تغییر قالب را میتوانید اینجا بیان کنید.

• آواتار ناشناخته

اگه بخوایم قالب هایی که در خارج از ورد پرس طراحی
    شده و عرضه میشه رو رو بلاگمون بزاریم چیکار باید کرد؟
    من مدت ها با بلاگفا کار کردم الان گیج شدم اینجا
    ممنون میشم کمکم کنین

• آواتار ناشناخته

شما باید با خود قالب های وردپرس کار کنید. البته می توانید بروید و 15 کردیت خودتون رو ارتقا بدهید و سپس با آن 15 کردیت که میشه 15 دلار به شما اجازه داده می شود که قالبتون رو ویرایش کنید. البته هنوز از بچه های وردپرس دات کام توی زبان فارسی این کار را نکرده اما دیدم که انگلیسی ها این کار را کرده اند.

مشکل وردپرس این است که در این زمینه دست آدم را می بندد اما می شود با استفاده از ویجتها قالبهای زیبایی داشت. من از قالب وبلاگم راضی هستم. اگر حتما به یک قالب اختصاصی نیاز دارید و نمی خواهید این جوری وردپرس دات کامتون رو ارتقا بدهید بهتر است بروید و روی یک هاست شخصی یک وردپرس نصب کنید. البته مسلما این هم مشکلات و هزینه های خودش را دارد اما دیگر آنجا دستتون باز است.

به نظر من در مقابل این همه امکانات وردپرس می شود از قالبش صرف نظر کرد.

• آواتار ناشناخته

ممنونم استاد فتحی جان!

• آواتار ناشناخته

به نظر ميرسد مسئولان وردپرس هر از چند گاهي قالب هاي جديدي به قالب هاي فعلي وردپرس اضافه ميكنند .
    در اين ميان اميدوارم قالبي ساده با بكگراند آبي پررنگ و تيره و داراي ستون سفيدي در وسط صفحه ، ساخته و بر قالب هاي زيباي فعلي اضافه گردد

———————————————————————————
    نكته ي ديگر تعويض قالب است ، چند روزيست روي قالبي در ميان قالب هاي موجود كليك ميكنم اما جايگزين قالب قبلي نميشود .

• آواتار ناشناخته

روزبه جان. پیشنهاد خوبی دادید. سعی می کنم یک پیشگیری در مورد قالبی که گفتید بکنم.
    در مورد قالبی که فرمودید اضافه نمی شود یک بار با یک مرورگر دیگر امتحان کنید. احتمالا مشکل حل می شود.

• آواتار ناشناخته

اگر مسئولان وردپرس قالب Treba
    را به رنگ ابي تيره تغيير دهند واقعا عاليست

• آواتار ناشناخته

سلام خدمت همگي
    من ميخوام قالبم رو تغير بدم ميشه منو راهنمايي كنيد ؟
    ممنون

• آواتار ناشناخته

@sogand87 سلام
    برو تو داشبور و قسمت نمایش و یه قالب مناسب و فارسی شده رو انتخاب کن اگه هم دوست داشتی انگلیسی هر جور میلته و بعد هم میتونی بری به قسمت ویجت و یه خورده چرت و پرت اضافه کنی مثل وبلاگ من و وردپرسیهای دیگه(سوئ تفاهم نشه با وردپرسیهای دیگه منظورم دوستام بودن)
    ! :)

• آواتار ناشناخته

سلام ميكنم خدمت صبحونه عزيز من هم اين راه رو رفته بودم ولي كليك كه ميكنم قالب انتخاب نميشه و دوباره از همون صفحه مياد ممنون

• آواتار ناشناخته

سلام دوستان به یه مشکلی برخوردم و نمیدونم چجوری درستش کنم
    آدرس من اینه http://sahand66.wordpress.com/

تنظیمات صفحه به هم خورده نمیدونم چجوری میشه درستش کرد
    ممنون میشم راهنماییم کنید

• آواتار ناشناخته

سلام
    اگه بخوای متبلیغات بذاریم باید چیکار کنیم؟

• آواتار ناشناخته

@web3001
    تبلیغات رو در یک متن بنویس و کد اچ تی ام ال آن را در قسمت متن ویجکت (اسم جدیدش ابزارک است) کپی کن

• آواتار ناشناخته

كمك كنين دارم ديوونه ميشم اين قالب عوض نميشه

• آواتار ناشناخته

@sogand87
    از چه مرورگري استفاده ميكنين؟؟
    اگه اينترنت اكسپلورر6 باشه يه كم اذيت ميكنه. يعني بيشتر از يه كم! از فايرفوكس استفاده كنين

جواب بدين تا بگيم چه جوري

• آواتار ناشناخته

من از كافي نت به اينترنت دسترسي دارم واسه همين هم مرورگر فايرفوكس در دسترسم نيست ممنون ميشم يه راه ديگه بگي البته از مرورگر اوپراميني هم از طريق تلفن همراه دسترسي دارم ولي بازم انتخاب نميشه

• آواتار ناشناخته

من خودم با زدن كليد
    tab
    كيبوردم و شناخت قبلي اي كه از صفحه تنظيمات نمايش داشتم قالب وبلاگ رو عوض كردم

ولي پيشنهاد ميدم از اين طريق نرين
    همون فايرفوكس بهترين راه حله

اگه هم خودتون نميتونين اين كار رو بكنين به يكي از دوستاتون بگين واستون انجام بده
    چي ميگن؟
    مرگ يه بار شيون يه بار
    يه بار كه عوش كنين براتون كافيه
    بدين يكي واستون اين كار رو انجام بده

در مورد ميني اپرا هم چيزي نميدونم

• آواتار ناشناخته

یه مشکل اساسی وجود داره، اونم لینک دسته بندی هاست که به بخش برچسب های کلی سایت وصل میشه
    چطوری میشه لینک دسته ها را به داخل وبلاگ متصل کرد؟!

• آواتار ناشناخته

يه مشكل با ستون سمت راستي وبلاگم دارم
    از يه تم استفاده مي كنم كه 3 ستون داره ولي ستون سمت چپي بعضي از وقتها بجاي اينكه سمت چپ باشه ته وبلاگ قرار ميگيره و خيلي قيافه وب زشت ميكنه؟
    تازه توي 3 تا مرورگر امتحان كردم هر كدوم يه شكلي ميشه كه از همه بهتر فايرفاكس
    آدرس وب ميدم يكي به داد من برسه
    http://www.patomat.wordpress.com

• آواتار ناشناخته

این به علت استفاده از عکسهای بزرگ و نامتعارف و کاراکترهای خاصی در چایی از متن است. سعی باید بکنید که عکسها را کاملا در اندازه متناسب انتخاب کنید. به مرور و به محض اینکه ان مطلب مشکل ساز از صفحه اول خارج شود دیگر این مشکل را نخواهید داشت.

• The topic ‘مشکلات و سوالات در مورد قالب’ is closed to new replies.