مشکل با تعداد بازدید کننده

• آواتار ناشناخته

سلام خدمت همه دوستان
    من از سال 83 وبلاگ نویسی رو با http://mehreganian.mihanblog.com شروع کردم تا سال گذشته که وبلاگم رو بستن
    بعد از وقفه ایی با وردپرس شروع کردم ولی با اینکه از لحاظ قالب و محتوا از خیلی از وبلاگهای دیگه بهتر هستم اگر لینکم رو بالاترین نذارم تعداد بازدید کننده ها صفر هست!!! خیلی برام عجیبه در حالی که وبلاگ میتونم اینجا بذارم که مثل وبلاگ من نوپا هست ولی 200 هزار بازدید کننده داره! قالبش خرابه محتوا هم صفر
    ضمنا بعد از قرار دادن مطلب جدید تو لیست نوشته های جدید نمیاد وبلاگم
    احساس میکنم ایراد بیشتر فنی هست!
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سپاسگذارم

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• آواتار ناشناخته

سلام
    به احتمال زیاد وب‌نوشت شما به گونه‌ای تنظیم شده تا از دید موتورهای جستجو پنهان بماند.
    وارد بخش «تنظیمات»، «حریم خصوصی» شوید،
    در اینجا تنظیمات رویت‌پذیری را مشاهده خواهید کرد،
    من حدس می‌زنم شما گزینه‌ی «درخواست از موتورهای جستجو برای فهرست‌نکردن این وب‌گاه.» را فعال کرده‌اید،
    اگر چنین بود، برای رفع مشکل باید «اجازه‌دادن به موتورهای جستجو برای فهرست‌کردن این وب‌گاه.» را فعال کنید.

• آواتار ناشناخته

با درود
    خیر گزینه اجازه‌دادن به موتورهای جستجو برای فهرست‌کردن این وب‌گاه. فعال هست
    ضمن اینکه من وبلاگم رو به موتورهای جستجو معرفی کردم و از حیث مشکلی نیست
    ولی وقتی اپدیت میکنم اصلا در صفحه وردپرس نمیاد وبلاگم

• آواتار ناشناخته

الان نگاه کردم نه در تاپ بلاگ نه در تاپ پست در هیچ کدوم نمیاد
    ولی وبلاگ جدیدی مثل این در تاپ بلاگ میاد!!!
    http://simorgh3.wordpress.com

• آواتار ناشناخته

باسلام خدمت دوست عزیز
    اولاً آمار وردپرس با صورتک خندان کار می کند . یک صورتک خندان در پایین همه ی وب نوشت ها وجود دارد که آمار اصلی نظیر مراجعه کننده را مشخص می کند و در بخش آمار در پیش‌خوان وب‌نوشتتان به شما نمایش می دهد .
    در ضمن تب‌های Top Blogs و Top Posts به ترتیب مربوط به وب‌نوشت‌ها و نوشته‌هایی می‌شود که آمار بالایی دارند .
    باتشکر
    موفق و پیروز باشید

• The topic ‘مشکل با تعداد بازدید کننده’ is closed to new replies.