مشکل با چیدمان لینکهای وردپرس
-
با سلام
مشکلی که من باهاش روبه رو هستم اینه که وقتی یک لینک جدید به لینکهای وبلاگم اضافه میکنم هیچ طوری نمیتونم جای اونو مشخص کنم
و وردپرس خودش جای اونو مشخص میکنه مثلا میخوام لینک جدید آخرین لینک قرار بگیره نمیشه و میزاره لینک دوم
همین مشکل رو با کتگری(ردیف)لینکها هم دارم و وقتی کتگری جدید برای لینکها تعریف میکنم هیچ گزینه ای وجود نداره که مثلا جای اون مشخص باشه و شانسی اول یا وسط یا آخر قرار میگیره
لطفا منو در رفع این مشکل راهنمایی کنید
سپاسگزارمThe blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
-
اگر از ابزارک پیوندها برای نمایش پیوندهاتون استفاده میکنین. در حال حاضر در این ابزارک چهار روش برای چیدن پیوندها تعریف شده، یکی بر اساس عنوان (نام) پیوند، دوم ارزیابی پیوند، سوم شناسهی پیوند و چهارم به صورت تصادفی.
(برای دستیابی به این تنظیمات به قسمت ابزارکها برین و روی فلش کوچکی که کنار ابزارک پیوندها وجود داره کلیک کنید تا این تنظیمات نمایان بشن)
نام پیوند: یک ترتیب الفبایی برای پیوندها در نظر میگیره.
ارزیابی پیوند: کنترل چینش پیوندها رو خودتون با استفاده از نمرهای که به اونها میدین مشخص میکنین. (هنگام افزودن پیوندها، یک قسمت پیشفرته وجود داره که میتونین به پیوندها نمره بدین)
شناسهی پیوند: پیوندها به ترتیبی که اونها رو ایجاد کردین چیده میشن
تصادفی: چینش پیوندها به صورت اتفاقی خواهد بود.اگر میخواین ترتیب دستههای پیوندها (کتگری) رو مشخص کنین، میتونین از چندین ابزارک «پیوندها» به صورت همزمان استفاده کنین و در هر کدوم تنها یک دستهی خاص رو نمایش بدین، حالا ابزارکها رو به همون ترتیبی که دوست دارین قرار بدین. (تو تنظیمات ابزارک پیوندها، اولین قسمت مربوط به همین مورده)
اما اگه روش چینش دلخواه شما در این ابزارک تعریف نشده و یا در مورد دستهها که چنین امکاناتی در ابزارک وجود نداره، میتونین همهی پیوندهای مورد نظرتون رو در ویرایشگر وردپرس کپی کنین. بعد ترتیبشون رو به اون شکلی که میخواین تغییر بدین. نهایتا کد اچتیامال حاصله رو از ویرایشگر اچتیامال کپی کنین و در یک ابزارک متن بریزین.
-
اگر بخوهایم مانند بلاگرول به ترتیب به رزو شدن باشد چه…اصلا امکانش هست بلاگرولی به وردپرس اضافه کرد یا نه؟
-
باسلام
شما میتوانید با استقاده از ابزارک آراساس ، آخرینهای بلاگرول را در وبنوشت خود داشته باشید .
برای این کار کافی است به بخش نما –> ابزارک رفته و ابزارک آر اس اس را فعال نموده و آدرس RSS بلاگرول را وارد نمایید .
باتشکر
موفق و پیروز باشید
- The topic ‘مشکل با چیدمان لینکهای وردپرس’ is closed to new replies.