مشکل در درون ریزی

• آواتار ناشناخته

سلام دوستان …
    من هم مشکلی داشتم… من وبلاگم رو بلاگها بود (اون هم با وردپرس کار می کرد)…سرورش داغون شده دارم کوچ می کنم به وردپرس دات کام.. ولی مشکل اصلی اینه که در قسمت درون ریزی در وبلاگم در wordpress.com اصلا قسمتی نمیاد که فایلی که در بلاگها برون ریزی کرده بودم رو آپلود کنم… چی کار کنم بنظرتون؟؟!! حتی افزونه ای هم که برای برون ریزی و درون ریزی باید رو فایرفاکس اضافه می کردیم هم اضافه کردم نشد…

عکس پیغام رو براتون لینک می کنم..:
    http://kimag.es/share/34065860.jpg

منتظر راهنمایی دوستان هستم..

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• آواتار ناشناخته

سلام دوست عزیز
    شما فایلتون رو با موفقیت درون ریزی کردین. ولی سرور وردپرس قبل از درون ریزی فایل رو برای مطابقت چک میکنه تا مطمئن بشه که درست برون ریزی شده و در درون ریزی هم مشکلی نداره.
    24 ساعت صبر کنید. اگر فایلتون درون ریزی نشده بود با پشتیبانی تماس بگیرین.
    در ضمن به محض اینکه درون ریزی تمام شود یک ایمیل به آدرس ایمیل شما فرستاده خواهد شد.

اگر مشکلتون اینه که بدون اینکه فایلی رو درون ریزی کرده باشین این صفحه براتون باز میشه، باز هم 24 ساعت صبر کنید و اگر درست نشده بود با پشتیبانی تماس بگیرین. (در این موارد پشتیبانی زود پیگیری میکنه)

• آواتار ناشناخته

ُسلام… ممنون از پاسخگویی سریعتون…بله مشکل من همین هست که شما عنوان کردید..
    «اگر مشکلتون اینه که بدون اینکه فایلی رو درون ریزی کرده باشین این صفحه براتون باز میشه، باز هم 24 ساعت صبر کنید و اگر درست نشده بود با پشتیبانی تماس بگیرین. (در این موارد پشتیبانی زود پیگیری میکنه) «

برایشان چه متنی بزنم که رسیدگی کنند؟؟ اگه یه متن خوب بگید که زود رسیدگی کنند خیلی خوب میشه..دی:

متشکرم..

• آواتار ناشناخته

سلام، خواهش میکنم
    من نمی‌تونم متن خاصی رو پیشنهاد کنم. ولی توصیه می‌کنم فرم پیشتیبانی رو به همون صورتی که هست پر کنید. (سه بخش i did، i saw و i expected رو متناسب پر کنید)
    بعد هم لینک همین عکسی را که اینجا گذاشتین + آدرس اینترنتی اون صفحه اونجا در بخش i saw قرار بدین و بگین که زبانتون فارسیه و در بخش import/export با مشکل مواجه شدین.
    حتما ذکر کنید که چه مدته منتظرین درست بشه ولی نشده (یک روز، دو روز، یک هفته …)
    هر چند معمولا طی 24 ساعت به این جور موارد رسیدگی می‌کنن، ولی در مواقعی هم که سرشون شلوغ باشه تا دو هفته میتونه طول بکشه. ولی میتونین مطمئن باشین که حتما رسیدگی می‌کنن.

• آواتار ناشناخته

ممنون ..از توضیحات عالی و راهنماییتان..
    موفق باشید..

• آواتار ناشناخته

باز هم از راهنمایی تان ممنون.. خوشبختانه بعد از اینکه ایمیل زدم طی کمتر از 3 ساعت درستش کردند..

موفق باشید..

• آواتار ناشناخته

خواهش می‌کنم، کار خاصی نکردم.
    منم از شما به خاطر اینکه نتیجه رو اینجا اعلام کردین ممنونم.

• The topic ‘مشکل در درون ریزی’ is closed to new replies.