مشکل در نمایش تعداد نوشته ها در بایگانی و صفحه اصلی

• آواتار ناشناخته

سلام!
    من می خوام تعداد نوشته هایی که در صفحه اصلی وبلاگم نمایش داده می شن 1 عدد باشه اما وقتی روی بایگانی کلیک بشه تیتر همه نوشته هام به نمایش دربیان. توی تنظیمات فقط یک گزینه برای نمایش تعداد نوشته ها وجود داره که وقتی عدد 1 رو وارد می کنم هم در صفحه اصلی و هم در بایگانی یک نوشته نمایش داده می شه و وقتی عدد بیشتری مثلا 10 وارد کنم هم در صفحه اصلی و هم در بایگانی 10تا نوشته پشت هم ردیف می شن. شما راهی برای حل این مشکل می شناسین؟
    یا علی

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• آواتار ناشناخته

باسلام خدمت و کاربر عزیز
    این امکان در وردپرس.کام وجود ندارد .
    تعداد نوشته‌ها منظور نمایش همان تعداد در یک صفحه است . به عنوان مثال اگر 10 را انتخاب نمایید در هر صفحه وب‌گاه شما چه در بایگانی و چه در موضوعات 10 نوشته نمایش داده می‌شود .
    با افزایش یا کاهش ، صفحات وب‌گاه شما تغییر می‌یابد .
    باتشکر
    موفق و پیروز باشید

• آواتار ناشناخته

ممنون عزیز!
    ولی آخه این منطقی نیست چون وقتی کسی روی لینک بایگانی کلیک می کنه توقع داره عناوین همه نوشته های ماهی که انتخاب کرده توی یه صفحه در مقابلش ردیف بشه. شما راهی می شناسی که بشه این موضوع رو به مسئولین وردپرس اطلاع داد؟ ظاهرا بخش پشتیبانی فارسی راه اندازی نشده.
  • آواتار ناشناخته

با احترام
    من در اکثر سیستم های وبلاگ نویسی که دیدم این طوری بوده … بعد سیستم وردپرس.کام بر مبنای وردپرس.ارگ ( سیستم وردپرس برای سایت شخصی ) نوشته شده و هر تغییری در نسخه اصلی انجام بشه داخل وردپرس.کام هم اعمال میشه .
    با این حال شما می‌توانید با بخش پشتیبانان اصلی وردپرس.کام ( انگلیسی ) تماس گرفته و پیشنهاد خود را مطرح نمایید .
    http://support.wordpress.com/contact
    موفق و پیروز باشید

• آواتار ناشناخته

ولی آخه این منطقی نیست چون وقتی کسی روی لینک بایگانی کلیک می کنه توقع داره عناوین همه نوشته های ماهی که انتخاب کرده توی یه صفحه در مقابلش ردیف بشه.

چندان موافق نیستم. توجه داشته باشین که اگه تعداد نوشته‌های موجود در یک صفحه از یک حدی بالاتر بره سرعت لود صفحه کاهش پیدا می‌کنه و این روی رنکینگ گوگل شما تاثیرگذاره و کلا برای کاربر هم بارگذاری صفحات بزرگ تجربه‌ی جالبی نیست.

وقتی روی بایگانی کلیک بشه تیتر همه نوشته هام به نمایش دربیان.

اگه می‌خواین عنوان همه‌ی نوشته‌های شما در یک صفحه نمایش داده بشن می‌تونین از کد کوتاه [archives] در اون صفحه استفاده کنین و اسم صفحه رو هم به بایگانی تغییر بدین و لینکش رو بذارین توی ستون کناری وب‌نوشتتون.
    (در صورت نیاز به توضیح بیشتر این نوشته رو توصیه می‌کنم:
    https://dalba.wordpress.com/2009/08/07/wordpress_sitemap/)

• The topic ‘مشکل در نمایش تعداد نوشته ها در بایگانی و صفحه اصلی’ is closed to new replies.