مشکل در ویجت وبلاگ ها
-
این عکس رو ببینید فکر کنم اگه شما هم ویجت تکست رو داشته باشید اینطوری شده باشه یه نگاهی کنید اگه راه حلش رو پیدا کردید بگید
-
-
-
-
بابا فتحی یچی میگی ها من مرورگرم اف اف با آی ای هم نگاه کردم همین بود دیگه عقلم میرسه که این کار رو بکنم
-
بابا فتحی یچی میگی ها من مرورگرم اف اف با آی ای هم نگاه کردم همین بود دیگه عقلم میرسه که این کار رو بکنم
-
دوست عزیز چرا قاطی می کنید؟ :)
من با اینترنت اکسپلورر کار می کنم و مشکلی ندارم. اگر شما مشکل دارید دیگر مربوط به من نمی شود.
اگر هم نمی خواهید کسی راه حلی که برای رفع مشکل خودش به کار می برد را به شما بگوید خواهشا قبلش بفرمائید.
ببخشید که مزاحم شدم -
خواهش میکنم شما مراحمی ولی فتحی چرا زور میگی؟ من میگم من با آی ای 7 کار کردم نشد مگه با 8 کار میکنی؟
-
-
مجید من نفهمیدم مشکل چیه!؟
دکمه ی کنسل از صفحه خارج شده یعنی؟
زبان داشبورد رو عوض کن بذار انگلیسی ببین درست نمیشه، نتیجه رو بگو همینجا حتما -
مجید من نفهمیدم مشکل چیه!؟
دکمه ی کنسل از صفحه خارج شده یعنی؟
زبان داشبورد رو عوض کن بذار انگلیسی ببین درست نمیشه، نتیجه رو بگو همینجا حتما -
زبان رو بذاری روی انگلیش درست میشه، واسه اینه که تکست ویجت ها و فید ویجت ها موقع ویرایش هم عرضی باز میشن و هم طولی واسه همین چون توی داشبورد فارسی ویجت ها سمت چپ هستن موقع باز شدن از صفحه میرن بیرون، یحتمل با تغییر زبان درست میشه.
-
آره کامیار دستت درد نکنه ولی من رفتم و اپرا نصب کردم اونوقت تو اون که نگاه کردم درست بود. دست تو فتحی درد نکنه مرسی
-
خواهش می کنم مجید جان. نمی دونم چرا برای من در اکسپلورر درست باز میشه ( اکسپلورر است دیگه. بگیر نگیر داره! ) اما
این بانی خیر شد پای کامیارخان هم به اینجا باز شود.
کامیار جان خوش آمدی به این انجمن. اون ور که کلا خودتون پیشکسوتید :) -
-
تنها در فایرفاکس این مشکل وجود داره ، با اکسپیورر و اپرا هیچ مشکلی وجود نداره ، از
kamiar
هم ممنون -
آره . منم توی فایر فاکس مشکل دارم اما اهمیتی برایم نداره .چون اگر متنی توش ننویسم هیج مزاحمتی برام ایجاد نمی کنه.
-
-
به بخش ویجتها در وبلاگ بروید
این بخش از طریق سربرگ نمایش در دسترس شماستسپس بر روی ویجت بلاگرول در وبلاگ رفته دکمه ویرایش را بزنید و سپس در آنجا نام را تغییر دهید
اگر مشکلی بود دوباره در همین جا بپرسید
- The topic ‘مشکل در ویجت وبلاگ ها’ is closed to new replies.