مشکل قالب hemingway در زبان فارسی با IE6
-
سلام ، قالب Hemingway از قالبهای wordpress.com در زمان استفاده از زبان فارسی ستون سوم آن ( آخرین ستون سمت چپ) به زیر ستون اول اضافه می شود ، البته فقط این مشکل در اینترنت اکسپلورر 6 هستش ، در حالت اینگلیسی این مشکل وجود ندارد با توجه به اینکه امکان ادیت قالب در ورد پرس دات کام بصورت رایگان نیست ، لطفا» راه حلی برای رفع این مشکل پیدا کنید .
نمونه سایت من http://pejmansh.wordpress.com/توجه : مشکل فقط در IE6
The blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
سلام. وبلاگ شما با فایرفاکس و کروم هم مشکلی نداره. از من بپرسین میگم اینترنت اکسپلارر 6 کلا ارزش کلنجار رفتن نداره. به هر حال مشکل از قالب نیست بلکه از مرورگره که از استانداردهای روز پیروی نمیکنه. بنابراین تماس با پشتیبانی وردپرس هم فکر کنم بیفایده باشه. البته شاید بتونین با طراح قالب تماس بگیرین و با اون مشکلتون رو در میون بزارین ولی معلوم نیست جواب بگیرین.
من جای شما باشم یا تم وبلاگم رو عوض میکنم. یا یه گوشه از وبلاگ، از خواننده هام میخوام از ورژن های جدیدتر اینترنت اکسپلارر یا سایر مرورگرها استفاده کنن. -
ممنون از زحمتت ، من خودمم هیچوقت از اکسپلورر استفاده نمی کنم ، اما نگرانیم اینه کهروی اکسپلورر 7 هم مشکل داشته باشه ، با طراح قالب هم تماس گرفتم هنوز ازش خبری نیست ، ممنون وقت گذاشتی :)
- The topic ‘مشکل قالب hemingway در زبان فارسی با IE6’ is closed to new replies.