می خواستم بدونم رنگ متن رو کجا می تونم تغییر بدم؟

• آواتار ناشناخته

سلام دوستان می خواستم بدونم رنگ متن رو کجا می تونم تغییر بدم! می دونم که خیلی مبتدی بید اما چه کنم که برای منی که دو سال با بلاگفا کار کردم اینجا یه ذره سختی داره

• آواتار ناشناخته

1- چرا اینقدر سخت میگیری رفیق حتماً نمیخواد تو نیو پستش بنویسی که تو ورد بنویس و بعد بیا پابلیشش کن منظورم و گرفتی که! هر کاری هم میخوای اونجا بکن و بعد اینور پیس بکن که امکان نداره ارور بده امکا اگه ارور داد تو لیست دک(گ)مه ها پایین جایی که باید تایتل پست رو بنویسی(پایین «مطلب») یه سری دک(گ)مه هست که یکی از اونها
    از چپ و ردیف 1 دومی به نام
    showhide kitchen …
    رو بزن که البته آیکونش هم رنگ و این جور چیزاست اون رو بزن یه سری دک(گ)مه میاد که حتی اگه انگلیسیت هم خوب نباشه که حتماض هست میتونی از آیکانش بفهمی.
    موفق باشی

• آواتار ناشناخته

ممنون دوست عزیز از پاسخی که دادی راستش من رو دیدم اما بازم هیچ گزینه ای برای عوض کردن رنگ دیده نمیشه؟

• آواتار ناشناخته

ممنون دوست عزیز از پاسخی که دادی راستش من show/hide kitchen رو دیدم اما بازم هیچ گزینه ای برای عوض کردن رنگ دیده نمیشه؟

• آواتار ناشناخته

ببخشید اشتباه کردم من منظورم این بود که چطوری میشه سایز فونت رو عوض کرد؟ببخشید!!!

• آواتار ناشناخته

همون طور كه دوستان در بحث هاي ديگر هم عرض كردند اين امكان وجود ندارد
    (تعويض فونت و سايز)
    و فقط با ارتقاي سي اس اس ميتونين اين كار رو بكنين

و البته اين رو هم امتحان كنين ببينين ميشه يا نه :

ورد پرس و بلاگفا (خبر بقيه سرويس هاي وبلاگي ندارم) با ورد فارسي تطبيق دارند! يعني كافيه توي ورد مطلبي بنويسين و كپي كنين داخل وردپرس! توي ورد خيلي راحت تر ميتونين نوع فونت و اندازه فونت رو انتخاب كنين! منتها به ياد داشته باشين كه وقتي كامل شد اونو داخل وردپرس كپي كنين! چون تغيير دادن متن كپي شده در وردپرس خيلي سخته

امكان نشدن هم هستا!

• The topic ‘می خواستم بدونم رنگ متن رو کجا می تونم تغییر بدم؟’ is closed to new replies.