نظرسنجي فارسي
-
چگونه مي توان از نظرسنجي فارسي مثل
http://webgozar.com/
در اينجا استفاده كرد؟ چون اينجا اجازه اجراي جاوا را نمي دهد webgozar كار نمي كند. -
من راهی برای این مورد سراغ ندارم. البته با توجه به اینکه وردپرس.کام خودش یکی از بهترین آمارگیرها را دارد که با گوگل آنالایتیک کار میکند نیازی برای استفاده از وبگذر نمی بینم. به همین دلیل دنبالش نبودم
-
دوست عزيز:
من نظرسنجي مي خواهم
آمار گيري نمي خواهم
آيا كسي مي تواند كمكم كند؟
با تشكر -
اوه. متاسفم. من بد متوجه شدم
از این لحاظ این یک مشکل بزرگ است. من الان تمام آمارگیرهایی که یادم می آید با جاوا کار می کنند.یک کاری کنید. یک بار
polldaddy.com
رو تست کنید. فکر میکنم یک قابلیتی داشته باشد که بدون جاوا هم بشود این کار را کرد.
اگر نشد فکر کنم یک لینکی می توانید ازش بگیرید و به کاربران بگویید که بروید اینجا نظر بدهید.
هر چند اون چیزی نمی شود که اگر جاوا بود می توانستید استفاده کنید اما برای یک استفاده سر دستی شاید جواب بده. تست کنید و خبر بدهید که من هم بدونم. ممنون -
فتحي جان:
خيلي ممنون. آيا با آن سايت نظر سنجي فارسي مي توان درست كرد؟
امتحان مي كنم و نتيجه را اينجا تا 2 روز ديگر اعلام مي كنم.در ضمن يك سوال ديگر:
موقع ثبت نام قانون سايت به انگليسيي نوشته شده بود.
آيا مي توان بهانه آورد كه ما انگليسي بلد نيستيم كه بخوانيم و در وبلاگمان به دين توهين كنيم؟آيا اگر در وبلاگمان به زبان فارسي به دين توهين كنيم وبلاگمان بسته مي شود؟
مرسي
-
ببینید بهروز جان. با این که می دانم این مسئله خیلی دردسر درست می کند اما توضیح میدهم خدمتتون
وردپرس مجبور است ( هر چند ممکن است دوست نداشته باشد ) برای بقای سرویس حتی به وبلاگهای غیر انگلیسی هم برای رشد خشونت کلامی بر ضد ادیان کمک نکند.
شما در موقع ثبت قوانین به زبان انگلیسی را هم قبول کردید
نکته در گوشی: اگر می بینید که مثلا یک ایمیل به فرد خاصی می زنم و چند وقت بعد یک مشکل حل می شود به خاطر این است که وردپرس به یک سری از کاربرهای فارسی زبانش اعتماد کرده است. از آنها انتظار دارد در قبال این اطمینان که نتیجه اش بهبود وردپرس.کام فارسی است اگر تخلفی دیدند برخورد کنند. پس از این لحاظ خیلی مطمئن نباشید که با گسترش مثلا مسائل غیر اخلاقی یا توهین به ادیان کسی متوجه نشود
از آنجایی که دوست دارم این را برای برخورد با یک وبلاگ متخلف پرسیده باشید تا اینکه خودتان متخلف باشید ( زبانم لال! ) توصیه می کنم اگر با چنین وبلاگی برخورد کردید در آدرس زیر جای وبلاگ آدرس را تکمیل کنید
http://wordpress.com/report-mature/?url=وبلاگ.wordpress.com -
- The topic ‘نظرسنجي فارسي’ is closed to new replies.