نظر سنجی را چگونه فعال کنیم؟

• آواتار ناشناخته

من می خوام توی وبلاگم نظر سنجی بزارم ولی نمیشه.
    هم از توی بخش نظر سنجی بازش کردم و هم از توی بخش نوشته تلزه ولی اصلا نمی یاد. ابزارکش هم نیست که اون رو تو سایدبار بزارم.

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• آواتار ناشناخته

اول از همه باید نظرسنجی رو بسازید. (با توجه به توضیحاتتون شما این مرحله رو انجام دادین)
    بعد میتونین نظرسنجی رو در نوشته یا برگه‌ای از وبلاگتون اضافه کنید. همچنین می‌تونید نظرسنجی را در ستون کناری اضافه کنید یا اصلا کدش رو در هرجای اینترنت که می‌خواین به کار ببرید و مثلا اگر وبلاگی در بلاگفا دارین آنجا هم همین نظرسنجی را داشته باشید (نتایج با هم جمع خواهند شد).

اگر می‌خواهید به نوشته یا برگه نظرسنجی اضافه کنید کافیست در ویرایش‌گر دیداری، روی دکمه‌ی نظرسنجی کلیک کنید. فهرست نظرسنجی‌هایی که ساخته‌اید ظاهر می‌شود،‌ تعدادی پیوند زیر آن‌ها وجود دارد، روی پیوند «ارسال به ویرایشگر» کلیک کنید و یک کد کوتاه به نوشته‌ی شما اضافه می‌شود که پس از انتشار نوشته به صورت نظرسنجی ظاهر خواهد شد.

اگر می‌خواهید به ستون کناری وب‌نوشت خود یک نظرسنجی بیافزایید کافیست در داشبورد خود زیر قسمت نظرسنجی‌ها روی «ویرایش» کلیک کنید. فهرست نظرسنجی‌ها ظاهر می‌شود، زیر هر نظرسنجی تعدادی پیوند است، روی پیوند «کد HTML» کلیک کنید. کد کوتاه پیوند را کپی کنید و در یک «ابزارک متن» به ستون کناری وب‌نوشت بیافزایید.

(کد کوتاه چیزی شبیه به این خواهد بود: [polldaddy poll=1234567] )

توجه داشته باشید که اگر به ستون کناری نظرسنجی‌ای اضافه می‌کنید باید حتما با اندازه‌ی ستون کناری شما مطابقت داشته باشد. توصیه شخصی من استفاده از طراحی «Micro» است.

از کد جاوااسکریپت هم که پس از مراحل بالا ظاهر می‌شود می‌توانید برای افزودن نظرسنجی به هر کجای اینترنت استفاده کنید، ولی چون خود وردپرس از جاوا اسکریپت پشتیبانی نمی‌کند این کد در خود وردپرس.کام کاربردی نخواهد داشت.

اگر توضیح قابل فهم نیست بخواین تا بیشتر توضیح بدم.

• The topic ‘نظر سنجی را چگونه فعال کنیم؟’ is closed to new replies.