نمایش نا مناسب دیدگاه و مشکل در ویرایش HTML

• آواتار ناشناخته

با سلام، مدت زیادی است که به وبلاگ نویسی مشغول هستم (شاید بیشتر از 7 سال) اما در سرویسهای ایرانی.
    اما بسته به دلایلی ورودپرس را انتخاب کردم، حال در این میان 2 سوال دارم به امید پاسخگویی و کمک به من:

1- دیدگاه هایی که برای من در یک پست ارسال می شود به شکل نا مناسبی در صفحه قرار می گیرد،برای مثال به آدرس وبلاگ من بیاید و دیدگاه ها را ببینید!
    2- یکی از بزرگترین مشکلات سیستم wORDPRESS از دیدگاه من نداشتن بخش ویرایش کد قالب (html) است. (مشکل بسیار بزرگ) در این باره نظرتان چیست؟

با تشکر، مجتبی، دانشجوی رشته ی مهندسی IT

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• آواتار ناشناخته

سلام

۱- منظور شما را از شکل نامناسب متوجه نشدم، عکس زیر مربوط به قرار گرفتن دیدگاه‌های در وب‌نوشت شماست:
    http://db65.files.wordpress.com/2010/02/capture.png

۲- در وردپرس امکان ویرایش پوسته وجود دارد. این امکان از طریق ویرایش css فراهم می‌شود که باید ارتقای آن خریداری گردد.
    البته منکر محدودیت‌های وردپرس.کام نیستم ولی بسیاری از کارها را می‌توان با امکانات موجود نیز انجام داد. در مقابل این محدودیت‌ها وردپرس امکانات بینظیری برای کاربران خود فراهم کرده که در کمتر سیستم وب‌نویسی دیگری شاهد آن‌ها هستیم.

• آواتار ناشناخته

در ابتدا تشکر می کنم از بابت پاسختان.
    در ادامه به این نکته خاطر نشان کنم که واقعا منکر امکانات بی نظیر WordPress نیستم اما به نظر من ویرایش کد قالب یکی از مهمترین و کاربردی ترین بخش ها در زمینه ی وبلاگ نویسی است برای مثال اگر چنین بخشی وجود داشت. دیگر کاربری اعتراض به فونت، شکل و … قالب خود نمی کرد و می توانست خود آن را تغییر دهد.

• من از Internet Explorer 7 استفاده می کنم و دیدگاه ها در قالب من به صورت زیر نمایش داده می شود:
      http://up.iranblog.com/37261/1265395742.png
      طرح سوال من به این دلیل است، قالبی که برگزیدم را بسیار دوست دارم و همچنین اینکه IE 7 دارای حجم زیادی از کاربران ایرانی است.
      <ul/>
      در ادامه لازم می دونم از سیستم وردپرس تشکر کنم، همچنین از وجود بخشی برای پاسخگویی به سوالات کربران.
      به راحتی می توانم بگویم در حال حاضر سیستم WordPress.com قدرتمندترین سرویس وبلاگ نویسی در جهان است.

با تشکر / مجتبی

• آواتار ناشناخته

در مورد اینکه امکان ویرایش قالب برای کاربران مزایای بسیاری دارد با شما موافقم. اما به هر حال سیستم عظیم وردپرس برای تامین هزینه‌های خود تصمیم گرفته امکان ویرایش css را به صورت پولی در اختیار کاربران قرار دهد. در عین حال پوسته‌های متنوعی را نیز پیشنهاد کرده است تا بدین وسیله بتواند نظر آن دسته از کاربرانی را که امکان خرید ارتقا را ندارند تا حدی تامین کند.

اما در مورد IE7 باید بگویم کلا مرورگر IE یکی از بد قلق‌ترین مرورگرهاست و اصلا از استانداردهای سطح وب پشتیبانی درستی نمی‌کند.

من بخش کامنت‌های وب‌نوشت شما را با مرورگرهای IE8، FF3.6 و Chrome 5 و Opera 10.1 آزمایش کردم و مشکلی نداشت. همین امر نشان می‌دهد که طراحی وردپرس مشکلی ندارد، اگر مشکلی باشد باید آن را در IE7 جستجو کرد و آن را با پشتیبانی مایکروسافت در میان گذاشت (که آن هم از مارچ ۲۰۰۹ به بعد و با آمدن IE8 دیگر جواب‌گو نیست، هر چند قبل از آن هم جواب‌گو نبوده!)

از طرف دیگر مرورگر IE7 تست‌های Acid2 و Acid3 را که از الزامات پشتیبانی صحیح از css در وردپرس هستند پشت سر نگذاشته است، بنابراین طبیعی است که این مرورگر با طراحی css وردپرس و بسیاری از سایت‌های دیگر مشکل داشته باشد.

در این مورد خاص تماس با طراح قالب Blix و یا پشتیبانی انگلیسی هم از نظر من بی‌فایده است.

تنها مرورگری که وردپرس رسما از آن پشتیبانی می‌کند و آن را به کاربران خود توصیه کرده مرورگر فایرفاکس است.

• The topic ‘نمایش نا مناسب دیدگاه و مشکل در ویرایش HTML’ is closed to new replies.