وبلاگ من در موتورهای جستوجو سرچ نمیشه علت چیه
-
-
شما هنگام ایجاد این موضوع، نشانی وبنوشت یا دلیلی برای نوشتهی خود ذکر نکردید.
این انجمنهایِ پشتیبانی مخصوص وبنوشتهای میزبانی شده در وردپرس.کام هستند. اگر سوال شما در مورد یک وبنوشت وردپرس خودمیزبان است آنگاه میتوانید راهنماییهای لازم را در انجمنهای وردپرس.اُرگ بیابید.
اگر تفاوت بین وردپرس.کام و وردپرس.ارگ را نمیدانید, احتمالا این اطلاعات به شما کمک میکند.
اگر فراموش کردید پیوندی به وبنوشت خود بگذارید، در ادامه میتوانید پاسخی گذاشته و آن را ذکر کنید. این امر به دیگران در جوابدادن به سوال شما کمک خواهد کرد.
این یک پیام خودکار است.
-
اگر منظورتان جستجوگرِ وبنوشت است، شما هنوز نوشتهای ندارید که بخواهید وبنوشت خود را جستجو کنید.
اگر منظورتان جستجوگر وبنوشتهای وردپرس.کام است که در نوار ابزار بالای برگه جای دارد، باید خدمتتان عرض کنم که موتور جستجوی وردپرس هنوز از فارسی پشتیبانی نمیکند.
اگر منظورتان موتورهای جستجوگری مثل گوگل و یاهو است، دو علت عمدهی آن یکی این است که هنوز نوشتهی خاصی ندارید، دیگری این است که ممکن تا شش ماه زمان ببرد تا یک وبنوشت در این موتورها افزوده شود، صبور باشید. البته دلایل دیگری هم میتواند داشته باشد، مثلا اینکه خودتان در قسمت تنظیمات «حریم خصوصی»، وبنوشت را از دسترس موتورهای جستجو خارج کرده باشید. یا اینکه در «وبمستر تولز» تنظیمات خاصی را در نظر گرفته باشید یا اینکه …
(به هر حال شما هنوز نوشتهای ندارید که بخواهد در موتورهای جستجو فهرستبندی شود)
- The topic ‘وبلاگ من در موتورهای جستوجو سرچ نمیشه علت چیه’ is closed to new replies.