وبلاگ موفقي را اداره كنيم!

• آواتار ناشناخته

اول فكر مي كنيد چه طور مي شه وبلاگمون بازديد كننده زياد داشته باشه؟
    دوم فكرمي كنيد چه طور ميشه كامنت هاي قوي براي مطالب بذارند؟
    سوم فكر مي كنيد يه وبلاگ موفق كدومه؟ بازديدكننده زياد يا كامنت هاي جوندار؟

• آواتار ناشناخته

این سوالات را باید از کسی بپرسید که وبلاگ موفقی دارد. ما چه می دانیم ;)

اما به نظر من وبلاگی موفق است که بازدید زیادی داشته باشد تا از بین آنان کامنتهای جوندار بگذارند

• آواتار ناشناخته

salam
    javabe soalaye avalo dovomo nadadin
    manzoor az tarhe in soal in bood daghighan
    masalan mishe goft ba kheili ha link zad.khob inke koja ha tabadole link kard khodesh soale
    ya inke masalan folan mozooat kheili jalbe tavajoh konanas bazdid konanade ziad miad.
    ya inke folan joor title kheili tasir dare.
    va hezar ya e dige!
    manzoor bahs rooye hamin joziateshe.
    albate man taze oomadam ama fek konam fathi khan shoma yeki azoonaii ke too wordpress bayad javab bede ha!
    rasti man ye doost daram fathie shoma nisti?!

• آواتار ناشناخته

اینها همه نظرات شخصی است و نظر من و یا شما نمی تواند ملاک باشد. اما برای اینکه نظرم را گفته باشم اگر وبلاگ پر خواننده ای داشته باشید مسلما یک تعداد از اینها افرادی هستند که اطلاعات بالایی دارند. همین ها کامنتهای قوی می گذارند. البته بعضی از اوقات باید بعضی خواننده های خاص را جذب کرد که خیلی خیلی مشکل است.
    مثلا یک تقوی نامی هست که اگر یک بار کامنت بگذارد اندازه خود مطلب کامنتش می ارزه اما همه جا کامنت نمی گذارد. خیلی باید وبلاگت قدرتمند باشد چون از یک اشتباه کوچیک نمی گذرد.

در مورد این که چطور باید وبلاگمون پر بازدید باشد یک بار فاندر تکنوراتی گفت برای اینکه وبلاگتون توی تکنوراتی رشد کند باید استمرار در نوشتن داشته باشید. حالا یک سوال مطرح است. می شود نویسنده ای در تکنوراتی رشد کند اما خواننده هایش زیاد نشود؟ می شود نتیجه گرفت استمرار در نوشتن، خوب نوشتن یعنی توجه به چیزی که می نویسیم و ننوشتن از چیزهایی که در آنها اطلاع نداریم می تواند باعث بشود که خواننده داشته باشیم. البته بالا بودن خواننده باید در سطح خودمون باشد.
    در این مورد این مطلب رو بخوانید. دیگر آمارش بدرد نمی خورد و خیلی قدیمی است اما اون حرفهایی که درباره یک وبلاگ کاتالاکسی زدم خیلی به نظرم درست است.

افزایش رکورد این وبلاگ و چند نکته که من یاد گرفتم

• آواتار ناشناخته

اسم دوستتون چیه؟ شروین باشد شاید من باشم. البته به دکتر هم بین دوستان معروفم اما در وبلاگستان به یک فتحی معروفم. گزینه دیگری موجود نیست :)

راستی منظورتون چی بود که من باید توی وردپرس جواب بدهم؟ اگر می بینید که وبلاگم همیشه توی قسمت برترین هاست به خاطر مشکل وردپرس است :)

• آواتار ناشناخته

فتحی یه چیزی میگی یه چیزی بگمت که نتونی جواب بدیا!
    جمش کن
    اسمایل زیادی صمیمی شدن با فتحی

@souri
    دوست گرامی
    همین فتحی رو سوال پیچ کن! مطمپنا به جواب های خوبی خواهی رسید

ولی نظر شخصی من اینه :
    تعداد بازدید کننده و تعداد نظرات مهم نیست. وبلاگی موفق است که کامنت گذار ثابت داشته باشه.

• آواتار ناشناخته

منیره خانم بیشین بینیم بابا!
    اما از شوخی گذشته کامنت گذار ثابتی که نظراتی مثل عالی بود می گذارد مهم نیست. کامنت گذاری که یک بار نظر می ده اما نظرش همیشه یک نکته خاصی تویش هست اون خیلی جالب تره.

نمونه اش جادی نویسنده FreeKeyBoard.net
    دوست صمیمی من است اما تا حالا 10 بار هم کامنت نگذاشته اما هر بارش کلی نکته تویش بوده است. دو سه بارش رو تائید نکردم و گرنه بقیه می فهمیدن نظر خوب چیه :)

در کل کامنت گذار خوب با همون تعداد بازدید بالابه وبلاگ راهنمایی می شود. یعنی وقتی بازدید بالاست شانس گرفتن یک کامنت خوب بیشتر است. بازدید بالا فقط بار اضافی به سرور است اما کامنت خوب می تواند آموزنده برای نویسنده هم باشد.

@souri
    زیاد به حرفهای این منیره خانم در مورد من توجه نکن. شوخی می کنه

• آواتار ناشناخته

(pre)1- be khatere finglish ozr mikham jaii hastam ke font farsi nadare!

@fathi
    Dr. khan
    1-esme doostam omide
    2-be mohandes maroofe!
    3- in gofte 2rostie ke nazare shakhsie.ama belakhre ye nazar mitoone dorostar bahe.
    mamoolan oonchizi ke yek resane ro hala blog bashe ya site ya roozname ya TV erza mikone mokhatabe ziad dar daraje avale.
    man khodam fek mikonam mokhatabe ziad avalin ghadam bashe
    man khodam too blogfa bloge khoobi dashtam.bazdidam ziad bood ama comment gozar ham sabet va mahdood.nazarateshoon ham jaleb va joondar bood.hame az doostane face 2face ham boodan.
    mamnoon az nazarateoon.harf ziad daram.felan

• آواتار ناشناخته

pas age mayelin mitoonim topic ro in-detail tar konim.
    albate age ba man movafeghin ke bazdide ziad khorsandie avalie ro baramoon dare.
    mitoonim dar morede in fek konim ke chetor bazdid konande hamoon ro afzayesh bedim.
    mamnoon again!

• آواتار ناشناخته

@fathi
    فتحي جان تحويل بگير يه كم!
    من تنهاتون ميذارم با هم اختلاط كنين.

اسمايل ما فقير فقرا رو چه به بزرگان وبلاگستان؟
    :D

• آواتار ناشناخته

مبارک باشه! فوروم وردپرس تبدیل به چت شده

• آواتار ناشناخته

mazhik@

شکر خدا عزیز. چت می کنیم. سوال پاسخ می دهیم. سوال می پرسیم. تبادل اطلاعات می کنیم تا از دوستان استفاده کنیم.
    اما خدائیش نفهمیدم شما چی کار کردی توی این نوشتتون؟

• آواتار ناشناخته
  • آواتار ناشناخته

@ mazhik
    خوبه جوابتونو نديم؟؟

• آواتار ناشناخته

Persian-Digg

Persian-digg, نسخه فارسی Digg.com میباشد که به کمک اعضای آن اداره میشود. لینکهای جالب سایتها و وبلاگها توسط اعضا گردآوری شده و در معرض دید بینندگان سایت قرار میگیرند. هر کسی میتواند در اینجا ثبت نام کند و مطالبی که به نظرش جالب می رسد و دوست دارد آن مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارد, در پرشین دیگ منتشر نماید.پس هرچه سریعتر ثبت نام کنید و مطلب بفرستید !!

لینکهای برتر توسط اعضا و بازدید کنندگان سایت امتیاز میگیرند. لینکهایی که از امتیاز بالاتری برخوردار شوند در صفحه اول به نمایش گذاشته خواهند شد. در اصل لینکها در این دیگ داغ میشوندو هر چقدر لینک داغتر شود به بالای دیگ نزدیکتر میشود! پس بکوشیم تا بهترین لینکها را در این دیگ بگذاریم و بجوشانیم.

اضافه کردن لینک برخلاف بسیاری از سایتها محدودیت ندارد و شما میتوانید به تعداد نامحدود لینک منتشر نمایید. البته سعی کنید قبلا مطمئن شوید که لینک شما تکراری نباشد ( جستجو کنید) و نیز از مفید بودن لینکتان اطمینان حاصل کنید.

به لینکهای مفید امتیاز بدهید! . شما میتوانید پس از عضو شدن به لینکها امتیاز بدهید تا آنها بالاتر بروند. لینکهایی که امتیاز بیشتری بگیرند به صفحه اول منتقل خواهند شد.
    ozviat dar in sito tosie mikonam

http://persian-digg.com/

• آواتار ناشناخته

يادم رفت اينو اضافه كنم. آمار بلاگتون به طرز كاملن محسوسي بالا مي ره.
    در ضمن از فوايدي كه به دنبال داره عضويت و لينك دادن مطالب به سايت هاي اين چنيني مثل پرشين ديگ و بالاترين
    اينه كه متوجه سمت و سوي مخاطبان مي شين و اين خيلي كمك مي كنه.
    و ديگه اين كه در عنوان گذاري تون تبحر پيدا مي كنين

راستي اگه يه نفر برام دعوت نامه بالاترين بفرسته ممنون ميشم.

• آواتار ناشناخته

بنظر من هیچکدومتون موفق نیستید.
    از همه موفق تر http://blog.yahoo.com هست. یا وبلاگ جیمیل.

• The topic ‘وبلاگ موفقي را اداره كنيم!’ is closed to new replies.