ویجت ها چیند؟
-
با سلام
من تقریبا تازه با وورد÷رس کار می کنم. می خواستم بدونم ویجت ها چی هستند و کار با آنها چجوریه؟ راستش من قبلا در میهن بلاگ وبلاگ نویسی می کردم و کار با اون خیلی راحت بود و با وارد کردن کدها قالب را تغییرات می دادم. ولی اینجا نمی دونم چی کار کنم
لطف کنید و من را راهنمایی کنید.
ممنونم -
سلام دوست عزیز
اول ورودتون به جمع ورد÷رس رو تبریک میگم
دوم ….بلاگفا و میهن بلاگ طوری بود که قالب با کد اچ تی ام ال نوشته میشد و امکان تغییر در اون توسط خود نویسنده وجود داشت
در وردپرس شما یه پوسته (یا همون قالب) انتخاب میکنین
امکان تغییر در جزئیات ریز قالب وجود نداره
ولی میتونین با اضافه کردن و ویرایش ویجت ها نوار کنار وبلاگ رو تنظیم کنین
(در بعضی از پوسته ها امکان انتخاب بنر – سر برگ – و یا تغییر رنگ قالب هم وجود داره که اگه برای پوسته شما فعال باشه کنار اسم ویجت در بالای صفحه ویرایش دیساین نوشته)برای اضافه کردن ویجت های خاص کافیه کلید اضافه که در رو بروی ویجت نوشته رو بزنید تا ببینید ویجت مورد نظر به نوار کنار وبلاگ اضافه شده
برای جابجایی و تنظیم ترتیب قرار گرفتن ویجت ها کافیه ویجت مورد نظر را درک کرده و در جایی که دوست دارین قرار بدین
برای ویرایش ویجت هم میتونین روی ویرایش کلیک کنین
اغلب میتونین تیتر ویجت رو عوض کنین و یا ویرایش های دیگه ای که مخصوص ویجت های خاص هستند مثل اضافه کردن کد و متن و … و بعد تغییر رو ذخیره کنین
(البته در مرور گر اینترنت اکسپلورر امکان داره با مشکل روبرو شوید که اگه مشکلی پیش اومد باز سوال بفرمایید تا دوستان جواب بدهند)در کل کار با ویجت ها خیلی راحت تر از تغییر و ویرایش کد در قالب میهن بلاگ یا بلاگفا است
یه کم که باهاش کار کنین روالش دستتون میاد و ازش لذت میبرین -
از جوابی که دادین خیلی ممنون
میتونین درمورد کدهای تغییر ویجت بیشتر توضیح دهید و بگین از کجا می تونیم این کدها رو گیر بیاریم و اینکه چه پوسته هایی بیشتر به نوشته های فارسی میان و امکانات تغییر رنگ یا انتخاب بنر و یا… رو که گفتین دارن.بازم از جواباتون ممنونم
-
@whitevet
کدهای تغییر ویجت نداریم یعنی نمیتونیم ویجت خاصی رو تغییر بدیم اما بعضی از کدهای اچ تی ام الی که میگیری رو میتونی توی ویجت تکست بذاری و جاش رو معین کنی که دوم یا سوم باشه و بعد سیو کنی و ویجت های دیگه رو هم که میتونی دراگ کنی
مثلاً الان اگه وبلاگ من رو ببینی اون پایین یه آماری هست که بالاش یه مربع مشکی رنگه اون یه کدی هست که باید از اون سایت بگیری و بعد وارد اینجا کنی و بعد کدئ رو حتماً نباید از جایی بگیری میتونی خودت با اچ تی ام ال ادیتور ها کد مورد نظرت رو بنویسی و بعد وارد تکست کنی اگه هم ویجت تکست کم آوردی یه گزینه داره تو همون ویجت ها که میگه تعداد ویجت تکستتون افزایش پیدا کنه
موفق باشی -
@whitevet
حق با «صبحونه» است
ما كد تغيير ويجت نداريم
ولي ميتونين بعضي از كد ها (به غير از كدهاي جاوا اسكريپ) رو وارد ويجت متن كنين و اون رو به قسمت ويجت هاتون اضافه كنيندر مورد قالب ها
كافيه بالاي صفحه پوسته تون، همون جا كه نوشته پوسته هاي در دسترس يه سرچي بكنين و امكاني رو كه ميخواين دنبالش بگردين
filterميتونين يه نگاه به اين پست بيندازين :
http://monire.wordpress.com/2008/04/06/60/
اميدوارم كارتون راه بيوفته! اگرباز كمكي از دست ما برمياد خبر كنين
- The topic ‘ویجت ها چیند؟’ is closed to new replies.