ویندوز لایو رایتر
-
ویندوز لایو رایتر یکی از برنامه هایی است که برای ارسال مطلب به سرویس دهنده های گوناگون که یکیش وردپرس باشه ساخته شده.به هر حال هر نرم افزاری مشکلی داره ، و در این تایپیک سعی بر برطرف کردن مشکلات به وسیله افراد مختلف و بحث درباره ی مبا حث مرتبط است.
-
من هنگامی که یک مطلب رو با فونت 8 می نویسم پس از ارسال به شدت کوچک میشه و فونت 10 نیز بسیار بزرگ است(بین این دوتا وجود نداره)
-
سلام بی نظیر جان، بنده چنین مشکلی ندارم، البته شما درنظر بگیرید که بنده از قالب دیفالت وردپرس و فونت قالب استفاده میکنم، و گاهی هم فونت را بالا میبرم، خیلی بالا
حال من از شما یا دیگر دوستان سوالی داشتنم، با اینکه بنده اینترنت پرسرعت دارم ولی باز هم در نصب ویندوز لایو عذاب میکشم، چندین بار تا 99 درصد میرود و بعد از یک ربع پیغام خطا میدهد، ولی بالاخره مشکل حل میشود ولی با تکرار دفعات نصب زیاد، حال شما بگویید آیا من میتوانم راهی پیدا کنم که یک بار آنرا نصب کنم بعد از آن نسخه پشتیبان بگیرم، منظورم این است که آنرا در جایی ذخیره کنم تا بهد از عوض کردن ویندوز دوبازه مجبور به نصب ویندوزلایو از اینترنت نشوم؟ ممنون -
ورد پرس و بلاگفا (خبر بقيه سرويس هاي وبلاگي ندارم) با ورد فارسي تطبيق دارند! يعني كافيه توي ورد مطلبي بنويسين و كپي كنين داخل وردپرس! توي ورد خيلي راحت تر ميتونين نوع فونت و اندازه فونت رو انتخاب كنين! منتها به ياد داشته باشين كه وقتي كامل شد اونو داخل وردپرس كپي كنين! چون تغيير دادن متن كپي شده در وردپرس خيلي سخته
-
متاسفانه اصلا روی سیستم من لایورایتر نصب نمی شود. اما در جواب منیره خانم عرض کنم در بعضی قالبها ین طور نیست. مثلا در قالب من هر طوری بنویسید باز هم با همان فونت تاهوما درج می شود. برای این کار می شود در سی اس اس تغییر ایجاد کرد که نیاز به اعتبار و کردیت دارد
-
یکفتحی جان. تو باید نرمافزار فریمورک را نصب کنی تا بتوانی ویندوز لایو رایتر را نصب کنی.
-
آقای فتحی! من نمیدونم مشکل قالب شما چیه! با توجه به مشکلی که قبلا هم با قالب داشتین بهتره قالبتون رو بفروشین به جاش خروس قندی بخرین
:D البته این یه شوخی بودا!!ولی در کل من این راه رو امتحان کردم! تا به حال که در ومورد قالب من به مشکلی برنخورده
موفق و پیروز باشین -
@farid86
خانه از پای بست ویران است. فرم ورک هم نصب است. مشکل از دانلود و ست کردن است. توی یک قسمت از دانلود اشکال می گیرد از اعتبار ویندوزم. یک قسمتش هم دانلود نمی شود. از خیرش گذشتم. الن خدا رو شکر دستم توی تایپ سریع است و با همان ورد راحتم.@monire
راستش من یکبار توی
ITpedia.net
اعلام کردم ولی کسی نخرید. از شانس خروس قندی بسیار کمیاب شده! -
@ fathi
شما قصد فروش چي رو داشتين؟! قالب؟! خوب حالا كه كسي نخريدتش، حداقل بذارين دم كوزه و آبش رو بخورين
خروس قندي هم فراوونه، اينجا زياد داريميه سوال : اين لايو رايتر چيه؟
:D -
@monire
آره دیگر قالبم رو می خواستم بفروشم.راستی اگر خروس قندی داشتید برای من میل کنیددر مورد لایورایتر یک نرم افزار برای نوشتن پست است که شما پستها را می نویسید در اون و لایو رایتر خودش برای وبلاگ می فرستد.
اگر بتوانید نصب کنید چیز بدی فکر کنم نیست. البته من به خاطر مشکلی که داشتم سیستم دانلود نکرد -
-
-
قابل توجه کسانی که از طولانی بودن لایو رایتر توسط برنامه ی ویندوز لایو گلایه می کردند.
http://www.live-writer.de/project/ct.ashx?id=731f3220-556b-46e3-9002-357d377b2d27&url=http%3a%2f%2fwww.live-writer.de%2fproject%2fcontent%2fbinary%2fInstaller-Windows-Live-Writer-2008-EN.msi
لینک مستقیم دانلود که قابلیت تکه تکه شدن توسط برنامه های دانلود را نیز دارد.
«بدون لایو رایتر ،هرگز»ه -
- The topic ‘ویندوز لایو رایتر’ is closed to new replies.