انتقال بلاگ از wordpress به بلاگي ديگر در wordpress
-
1-چطوري ميتوانم يك بلاگ wordpress.com را به بلاگي ديگر در wordpress.com منتقل كنم؟
2-آيا امكان ريداريكت كردن آدرس فعلي سايت به آدرسي ديگر هست يا خير؟
سپاس
The blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
سلام
۱- برای این کار مجبورید ابتدا کل وبنوشت اول خود را برونریزی کرده و سپس در وبنوشت دوم درون ریزی کنید.
۲- شما میتوانید با خرید ارتقای «مسیردهی دامنه» (domain mapping) این کار را انجام دهید.
-
سلام
پس اينطور كه ميفرماييد مثل سروسهاي ديگه مثل blogger امكان وارد كردن آدرس ديگه و ريداريكت كردن در سرويس wordoress وجود نداره و ايم كار فقط بصورت خريد دامنه وجود داره.
از پاسخگويي شما سپاسگزارم.
-
بله همینطوره.
من نمیدونم دقیقا بلاگر چطوریه.
ولی در وردپرس این کار با خرید «مسیر دهی دامنه» صورت میگیره. («مسیردهی دامنه» با «خرید دامنه» فرق میکنه و هزینهاش هم جداگانه است)
در واقع چون در وردپرس.کام امکان ویرایش قالب و استفاده از کدهای جاوااسکریپت وجود نداره عملا راه دیگری برای ریدایرکت کردن صفحات به یک آدرس جدید نخواهد بود.خواهش میکنم.
-
بخاطر تمامي محبتهاي شما سپاسگزارم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد چطوري بلاگ خودم را برون ريزي كنم؟
و در بلاگ بعدي چطوري درون ريزي كنم؟ -
چون شما میخواین از یک وبنوشت وردپرس.کام به یک وبنوشت وردپرس.کام دیگه برین کار خیلی ساده است.
وارد پیشخوان وبنوشت اول بشین. از منوی سمت راست دنبال گزینهی «ابزارها» بگردید و در زیر اون روی «برونریزی» کلیک کنید. روی دکمهی «دریافت پروندهی برونبری شده» کلیک کنید تا پرونده رو دریافت کنید.
(برون ریزی تمام شد)به پیشخوان وبنوشت دوم خود بروید.
دوباره از منوی «ابزارها» اینبار روی «درونریزی» کلیک کنید.
تو صفحهای که باز میشه wordpress رو انتخاب کنید و پروندهی مرحلهی قبل رو درونریزی کنید.
- The topic ‘انتقال بلاگ از wordpress به بلاگي ديگر در wordpress’ is closed to new replies.