کمک برای وبلاگم

• آواتار ناشناخته

یه چنتا سوال از دوستان داشتم اگر میتونن کمک کنن .
    من اگر بخوام وبلاگم رو به گوگل و شبکه های دیگه معرفی کنم باید چه کنم ؟؟
    2)چرا اینقدر اماز بازدید وبلاگ من کمه با اینکه تقریبا 70 مطلب داره؟؟؟
    3)کدهای اماری رو باید کجا وارد کنیم ؟؟؟
    4)برای معرفی وبلاگ به گوگل کد دریافتی رو باید کجا و چجوری وارد کنیم ؟؟؟
    5)سریع اگر کسی میدونه جواب بده
    ممنون

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• آواتار ناشناخته

۱) نیاز به کار خاصی نیست، اگر در قسمت «تنظیمات»>«حریم»، عبارت «به جویشگرها اجازه داده شود این وب‌گاه را فهرست کنند.» انتخاب شده باشد، اکثر موتورهای جستجو خودشان به مرور زمان وب‌نوشت شما را شناسایی خواهند کرد. هر چند می‌توانید با ثبت دستی وب‌نوشتتان در این جویشگرها از مزایای دیگری بهره‌مند شوید.
    ۲) شاید بخاطر اینکه تازه شروع کردین و هنوز خوانندگان وب‌نوشت شما رو نشناختن. شاید به خاطر فیلتر بودن وردپرس.کام در ایران. شاید بخاطر اینکه هنوز موتورهای جستجو کل مطالب شما را فهرست نکرده‌اند و …
    ۳) در وردپرس.کام نمی‌توانید از کدهای آماری جاوا اسکریپت استفاده کنید. اینجا خودش سرویس آماری نسبتا خوبی دارد. اما اگر بخواهید می‌توانید از سرویس‌های آماری بیرونی که از کدهای اچ‌تی‌ام‌ال خالص استفاده می‌کنند بهره جویید. کدها را باید در بخش «نما»>«ابزارک‌ها»>ابزارک «متن» وارد کنید.
    ۴) به بخش «ابزارها»>«ابزارهای در دسترس» بروید، در آنجا برای جویشگرهای گوگل، یاهو و بینگ محلی در نظر گرفته شده که می‌توانید کد دریافتی‌تان را در آن وارد کنید.
    ۵) ببخشید اگر دیر شده
    پیروز باشید

• آواتار ناشناخته

با درود بر شما
    خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز . با این نتیجه من باید همچنان امیدوارم باشم که موتورهای جستجوگر وب من رو بخونن بااین قضیه کنار میام مشکلی نیست و همچنان کارم رو انجام میدم اما مشکلی که من امتحانش کردن اما نشده وارد کردن کدی هستش که در مورد 5 اشاره کردین ، که من وقتی وارد سیتم ابزارهای دستی میشم کد رو باید چجوری وارد کنم . والبته من تو گوگل پلاس ثبت نام کردم و یه کد گرفتم اما کد رو نمیدونم باید کجا وارد کنم و از مجا بفهمم که درست وارد شده .
  • آواتار ناشناخته

راستی افزونه هارو چجوری باید نصب کنیم ؟؟؟

• آواتار ناشناخته

درود

خواهش می‌کنم. کد گوگل‌پلاس برای معرفی وب‌گاه‌ها به گوگل کاربردی ندارد، برای این کار باید از ابزارهای وب‌مستر گوگل استفاده کنید (اینجا: http://www.google.com/webmasters/tools/). در هنگام ثبت دامنه‌های تازه گوگل به شما کدی می‌دهد که باید آن را در وردپرس وارد کنید تا ثابت شود که وب‌نوشت متعلق به شماست. اینکه کجا باید کد را وارد کنید در «۴» توضیح دادم.

کاربران وردپرس.کام نمی‌توانند روی آن افزونه نصب کنند. برای استفاده از افزونه‌های باید از نرم‌افزار wordpress.org روی میزبان وب شخصی استفاده کنید.

سال نو مبارک

• آواتار ناشناخته

درود بر شما
    سال نو شما هم مبارک و بابت تبریک هم سپاس
    من این کد رو از گوگل از همین سیستم گرفتم ایننم کد هستش google3ce1a7a944173a33.html ولی وقتی اینو میزنم و بعد در مرحله بعدش که باید verify رو میزنم قبول نمیکنه!! در ضمن تو قسمت ابزارهای دستی اون نمونه ای که زده با این چیزی که من دارم متفاوته .

• آواتار ناشناخته

گوگل برای تایید به جز روش توصیه‌شده (بارگذاری پرونده اچ‌تی‌ام‌ال) روش‌های جایگزین هم دارد (alternate methods)، در میان روش‌های جایگزین از «Add a meta tag to your site’s home page» استفاده کنید. یک برچسب به شکل زیر دریافت خواهید کرد:
    <meta name="google-site-verification" content="XXX" />

مقداری که به جای XXX نوشته شده را رونوشت بگیرید و در بخش «Google Webmaster Tools» در وردپرس.کام بچسبانید و دکمهٔ «ذخیره تغییرات» را کلیک کنید. در نهایت نوبت می‌رسد به دکمهٔ verify گوگل. اگر همه‌چیز درست پیش‌رفته باشد گوگل مالکیت وب‌گاه را تایید خواهد کرد.

• آواتار ناشناخته

ببخشید بخدا ولی هر کاری میکنم نمیدونم چرا نمیشه
    ببینید این کدی که از گوگل گرفتم google3ce1a7a944173a33.html رو به جای کدوم قسمت این کدی <meta name=»google-site-verification» content=»XXX» /> که شما دادی بزارم؟؟؟ بجای xxx بزارم یا بجای قسمت وسط این کد . من تو هر دو گذاشتم اما verify نمیکنه!!!

• آواتار ناشناخته

خواهش‌می‌کنم
    ببینید این چیزی که شما گرفته‌اید کد نیست، نام یک پرونده است که گوگل می‌گوید باید روی وب‌گاه بارگذاری کنید. گوگل روش دیگری هم برای تایید دارد:

دوباره به گوگل وب‌مستر تولز بازگردید، در آنجا هنگام تایید، به جای استفاده از recommended method از alternate methods استفاده کنید.

شما این گام را انجام دهید، باقی‌اش ساده است. اگر باز مشکلی بود بپرسید.

• آواتار ناشناخته

از این سیستمی که گفتین رفتم . ظاهرا درست شد . ممنون

• آواتار ناشناخته

اما افزونه ها رو هنوزم توشون مشکل هستش . اصلا هیچ افزونه ای نمیتونم استقاده کنم؟؟

• آواتار ناشناخته

خوب خدا را شکر.
    اما در مورد افزونه‌ها (plugins) متاسفانه امکانش نیست.

• آواتار ناشناخته

پس با این حساب فکر کنم مشکل ما حله . ممنون و یک دنیا سپاس بخاطره راهنماییهاتون .
  • The topic ‘کمک برای وبلاگم’ is closed to new replies.