اضافه کردن FavIcon در وبلاگهای وردپرس دات کام
-
توجه: شما میتوانید این آموزش را در وبلاگم همراه با تصویر مشاهده فرمایید
FavIcon آیکون کوچکی است که در کنار نشانی وبسایتها یا اصطلاحا Adressbar
وبسایتها و وبلاگها نشون داده میشه
به طور مثال در وبلاگهای وردپرس این آیکون به طور پیش فرض آیکون W شکل میباشددر این پست قصد دارم یک روش خیلی ساده در مورد تغییر FavIcon در وبلاگهای وردپرس رو آموزش بدم
برای اینکار در قسمت پنل کاربری وبلاگ وردپرس خود به قسمت Dashboard رفته ,سپس قسمت Setting و بعد گزینه General را انتخاب کنید
در قسمت راست صفحه باز شده قسمتی وجود داره به نام Blog Picture / Icon که شما میتونید یک تصویر برای قسمت Favicon وبلاگتون آپلود کنید و سپس به طور آنلاین برش دهیدبعد از آپلود و برش تصویر مورد نظر کار تمام است.از این بعد در هر بازدید FavIcon
وبلاگتان خودنمایی میکندThe blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
آدرس وبلاگم
ببخشید یه سوال هم برا خودم پیش اومده.چطور میتونم آدرس وبلاگم رو در روی اسمم اضافه کنم تا دیگه نیاز نباشه آدرس وبلاگم رو جداگانه وارد کنم و بازدیدکننده با کلیک بر روی اسمم به وبلاگم راهنمایی شه؟
-
باسلام
باید گفته شود این انجمن فقط برای حل سوالات پیشآمده برای کاربران وردپرس.کام میباشد و نه برای آموزش . چرا که کاربران با مطرح کردن سوال خود علاوه بر اینکه به جواب میرسند آموزش هم میبینند .
با این حال باتشکر از مطلب شما
اما در مورد سوال دوم بهتر بود یک موضوع جدید انتخاب و آن را مطرح میکردید .
ابتدا وارد بخش کاربران پیشخوان وبنوشت خود شوید . سپس تنظیمات شخصی را انتخاب و در بخش وبگاه ، آدرس وبلاگ وردپرس خود را وارد نمایید .
از این پس در تمام مکانهای وردپرس.کام اسم شما به آدرس وبلاگتان لینک داده شده است .
باتشکر
موفق باشید -
-
سلام خدمت کاربر عزیز
وبنوشت شما را چک کردم . Favicon شما به درستی کار میکند .
باتشکر
موفق و پیروز باشید
- The topic ‘اضافه کردن FavIcon در وبلاگهای وردپرس دات کام’ is closed to new replies.