سوالات متفرقه

• آواتار ناشناخته

سوالات و مباحثی که در دسته بندی های دیگر جای نمی گیرد را در این بخش مطرح فرمائید

• آواتار ناشناخته

سلام فتحی جان , سئوالم در مورد استفاده از سایز های مختلف فونت های وردپرس در نوشتن مطالب جدید هست. امکان تغییر فونت ها اصولا امکان داره یا نه؟

• آواتار ناشناخته

سلام خسته نباشید
    من میخوام همه موارد زیر نوشته هام باشه مثلا کامنت، تاریخ و روز و تگ ها و حتی کتگوری ها
    چیکار باید بکنم؟

• آواتار ناشناخته

فونت ها به همونایی که شما در وردپرس میبینی محدود هست

adomide عزیز سوالتون رو واضح تر بفرمایید

• آواتار ناشناخته

من وقتی که می خوام عکسی رو آپلود کنم – از کادر درون نوشتن مطلب جدید- در قسمت آخر کادر آپلود عکس , یک مستطیل باریک به نام » کلاس » وجود داره. میشه بگین این مورد واسه چیه

• آواتار ناشناخته

سلام دوستان
    من دو سوال دارم که خیلی ممنون میشم اگه بتونید راهنماییم کنید.
    1اگر در وبلاگ دیگری کامنت بذارم و کسی بر روی تصویر آواتور من در کنار نوشته ام کلیک کنه به جای اینکه به صفحه اصلی وبلاگم هدایت بشه به صفحه «درباره من » وبلاگ هدایت میشه. فکر می کنم این اتفاق خودبخودی افتاده و حالا می خوام بدونم چطور میشه این رو به حالت اولیه برگردونم.
    2 در مورد همین تصویر آواتور که درکنار کامنت هامون نشون داده میشه: ابتدا یک آواتور داشتم و اون همیشه نشون داده میشد, بعد از مدتی یه تصویر دیگه رو برای آواتورم آپلود کردم حالا به جای اینکه همیشه عکی جدید نشون داده بشه , گاهی وقتا عکس جدید نشون داده میشه و گاهی وقتا هم همون آواتور قدیمیم نشون داده میشه.
    واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. مخصوصا اونایی که هی از وردپرس تعریف می کنن بیان جلو.

• آواتار ناشناخته

jasad عزیز درباره سوال اولتون باید بگم در قسمت Setting شما می تونید کاری کنید که صفحه خانگیتون باز بشه و درباره سوال دومتون باید بگم من تا حالا به چنین مشکلی بر نخوردم

• آواتار ناشناخته

jasad
    در مورد مشکل دوم
    مشکل زماني پيش مياد که کامپيوترتون رو عوض ميکنين؟! يا در يک سيستم مشخص به اين مشکل بر ميخورين؟!

احتمال داره (تاکيد روي احتمال) عکس مورد نظر در قسمت هيستوري باقي مونده باشه
    خرجش يه
    ctrl + f5
    هست
    امتحان کنين
    اميدوارم مشکلتون حل بشه

• آواتار ناشناخته

jasad عزیز
    فرمودید «مخصوصا اونایی که هی از وردپرس تعریف می کنن بیان جلو». این جوری گفتن یک خورده ناجور است. پاسخ دادن به سوالات در وردپرس به علت دوستی و همکاری ما برای رشد وردپرس است. این جوری حرف زدن یک خورده ممکن است ناجور به نظر برسد. ببخشید البته که این جوری می گویم.

• آواتار ناشناخته

اگر در وبلاگ دیگری کامنت بذارم و کسی بر روی تصویر آواتور من در کنار نوشته ام کلیک کنه به جای اینکه به صفحه اصلی وبلاگم هدایت بشه به صفحه «درباره من » وبلاگ هدایت میشه. فکر می کنم این اتفاق خودبخودی افتاده و حالا می خوام بدونم چطور میشه این رو به حالت اولیه برگردونم

پاسخ
    در این مورد به صفحه زیر بروید
    http://sohbat.wordpress.com/wp-admin/profile.php
    احتمالا به صفحه انتخابها و مشخصات شما وارد می شوید. در این صفحه آدرس
    http://sohbat.wordpress.com/about/
    را به آدرس دلخواه که احتمالا
    http://sohbat.wordpress.com
    هست تغییر بدهید. این کار را در همه گزینه هایی که آدرس صفحه درباره من هست تکرار کنید.

• آواتار ناشناخته

سوال

در مورد همین تصویر آواتور که درکنار کامنت هامون نشون داده میشه: ابتدا یک آواتور داشتم و اون همیشه نشون داده میشد, بعد از مدتی یه تصویر دیگه رو برای آواتورم آپلود کردم حالا به جای اینکه همیشه عکی جدید نشون داده بشه , گاهی وقتا عکس جدید نشون داده میشه و گاهی وقتا هم همون آواتور قدیمیم نشون داده میشه.

پاسخ
    این به علت ذخیره شدن عکستان در دیتابیس های وردپرس است. برای این کار از طریق گالری و یا هر راهی که به ذهنتون می رسد عکس قبلی را از روی هاست وبلاگتان پاک کنید. بعد از یک مدت درست می شود.

• آواتار ناشناخته

mazhik جان
    برای فونت ها شما باید اکانتتان را ارتقا بدهید. سپس از طریق ویرایش سی اس اس می توانید فونت ها را استفاده کنید. برای ارتقا لینک زیر را یک سر بزنید
    https://fa.forums.wordpress.com/topic.php?id=11&replies=4#post-55

ارتقای شما باید در طی همان ارتقای قالب باشد.

• آواتار ناشناخته

فتحی جان! خواستم برای یکی تو وردپرس یه وبلاگ درست کنم اما حواسم نبود و وبلاگی که درست کردم اومد تو اکانت خودم..! حالا راهی داره که بشه اون وبلاگ رو داد به یه اکانت دیگه؟ اخه اینجور که خوندم اگه اون وبلاگ رو پاک کنم برای همیشه حذف میشه و قابل برگشت نیست

• آواتار ناشناخته

@adomide
    اینی که گفتی بستگی به قالب وبلاگ داره و چون قالب رو در حالت عادی نمی‌شه ویرایش کرد باید بگردی و قالبی پیدا کنی که تاریخ و تگ و … رو پایین نوشته داشته باشه.

• آواتار ناشناخته

@spidermard
    اول اون اکانتی که در نظر داری به عنوان کاربر ادمین به وبلاگ اضافه کن. بعد اون نفر جدید که اضافه شده می‌تونه اکانت تو رو حذف کنه. به همین سادگی.
    اینم لینک توضیحش:
    http://faq.wordpress.com/2006/07/22/how-do-i-transfer-a-blog-to-someone-else-another-name/

• آواتار ناشناخته

از همه دوستان خوبم خیلی خیلی سپاسگذارم. ضمنا خدمت یک فتحی عزیزم هم عرض کنم که اصلا منظوری نداشتم فقط یه شوخی بود. سخت نگیر.
    واقعا ممنون که وقت گذاشتین و پاسخ کامل دادید.
    شاد باشین

• آواتار ناشناخته

می خواستم ببینم فضایی که وردپرس برای آپلود گذاشته چقدره؟

• آواتار ناشناخته

@binazir
    سوال

می خواستم ببینم فضایی که وردپرس برای آپلود گذاشته چقدره؟

پاسخ:
    3GB. درباره این موضوع رجوع کنید به «وردپرس خبر 3GB را تائید کرد!»

• آواتار ناشناخته

@ mazhik
    شما كه خودتون خيلي واردين
    من يه جاي ديگه فروم هم نوشتم :

ورد پرس و بلاگفا (خبر بقيه سرويس هاي وبلاگي ندارم) با ورد فارسي تطبيق دارند! يعني كافيه توي ورد مطلبي بنويسين و كپي كنين داخل وردپرس! توي ورد خيلي راحت تر ميتونين نوع فونت و اندازه فونت رو انتخاب كنين! منتها به ياد داشته باشين كه وقتي كامل شد اونو داخل وردپرس كپي كنين! چون تغيير دادن متن كپي شده در وردپرس خيلي سخته

• آواتار ناشناخته

@monire
    ممنونم واسه راهنمائیت

• The topic ‘سوالات متفرقه’ is closed to new replies.