فارسی سازی
-
سلام بر دوستان گرامی ، نمی دانم ترجمه قالب های فارسی این بخشی را که عرض می کنم در بر می گیرد یا خیر؟
به این پست بلاگ من که هاستش روی ورد پرس دات کام هست نگاه کنید
http://sardabir.net/2009/12/08/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%da%af%d8%b4%d8%aa/
سمت چپ مشخصات نوشته باید فارسی سازی شود ، همچنین بخش کامنتها و توضیحات
راستی بخش ترجمه ورد پرس بازگشایی شده است یا نه؟The blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
-
سلام سردبیر عزیز
متاسفانه تقریبا همهی عبارات ترجمه نشدهی پوستهی شما که در این صفحه شاهدشان هستیم به سیستم ترجمه وارد نشدهاند.
این اشکال هم ممکن است مربوط به پوسته باشد و هم ممکن است به نرمافزاری که برای شناسایی عبارات به کار میرود مرتبط باشد و یا اینکه این پوسته اصلا برای ترجمه بررسی نشده باشد.
من پیگیری میکنم ببینم علت چیه و آیا امکان ترجمه کردن این عبارات به هر طریقی هست یا نه. اگر جوابی بگیرم نتیجش رو همینجا اعلام میکنم. -
یادم رفت بگم که سیستم ترجمه در این لحظه که من دارم این متنو مینویسم بعد از چندین بار وقفه و راهاندازی، الآن دوباره داره کار میکنه.
یه مشکلاتی داره، مهمترینش اینه که در زبانهای چپ به راست (RTL languages) سیستم ترجمه هنگام برخود به کاراکتر /n (رفتن به خط جدید) هنگ میکنه و از کار میافته.
دارن تلاش میکنن مشکلو برطرف کنن. تا اون موقع ترجمههایی که در آنها از «/n» استفاده شده باشه تایید نخواهند شد.
امید هست که به زودی مشکل برطرف بشه -
ممنون ، مدیر عزیز ، من قبا» در مورد رفع اشکالات تم همینگوی با Yoav و Hannah نامه نگاری کردن که تا اونجایی هم که ممکن بوده مشکلاتش رو رفع کردن …ممنون میشم این مورد رو شما پیگیری کنید چون با توجه به اینکه فونت هم عوض شده و تم همینگوی ظرفیتهای خوبی داره به نظرم با استقبال کاربرای فارسی زبان روبرو میشه ..ممنون از وقتی که گذاشتی
-
سلام دوباره مدیر جان ، من دیشب برای بخش ساپورت ایمیل زدم ، تاپیک شمارو هم دیدم که توی بخش ترجمه محبت کرده بودید و مشکل رو مطرح کرده بودید ، محبت میکنید شما هم برای بخش ساپورت ایمیل بزنید(support{at}wordpress.com) ، چون زودتر ترتیب عمل می دهند ، ممنون دوست خوب از پیگیریت
-
سلام، خواهش میکنم
انجمن انگلیسی رو هر دو عضو مسئول ترجمهی وردپرس دنبال میکنن (Nikolay Bachiyski و Zé Fontainhas).
تجربه شخصی من اینه که معمولا مشکلات ترجمه از طریق انجمن خیلی زودتر برطرف میشه تا از طریق ساپورت.
اگه اجازه بدین چند روز بگذره، اگر جواب ندادن به ساپورت هم ایمیل میزنم.
ولی مطمئنم جواب میدن، همین چند روز پیش به درخواست مشابهی برای پوستهی DAY DREAM جواب دادن و تا چند روز آینده قراره عبارات این پوسته به سیتسم اضافه بشه. -
-
تا یک حدی درست کردن ، شما هم ممنون که زحمت ترجمه ها رو کشیدی ، اما یک نگاهی بندازی خیلی از ترجمه ها با اینکه تایید شده هنوز نشون داده نمی شوند
About this entry
و
You’re currently reading
و
an entry on
و
Jump to comment form | comments rss [?] | trackback uri [?]
و
Have your say
و
read onممنون از وقتی که میزاری علی عزیز
-
خواهش میکنم.
حداقل سه روز صبر کنید.
ترجمههای جدید حتی پس از پذیرش، بلافاصله در سیستم اعمال نمیشن.
اون ترجمههایی که احیانا اعمال شده مربوط به قبل هستند. -
- The topic ‘فارسی سازی’ is closed to new replies.