فایرفاکس

• آواتار ناشناخته

مدتی هستش که نمی تونم با فایرفاکس چیزی آپلود کنم ، منظورم از آپلود از نوشتن یک مطلب در وبلاگم هست تا نظر دادن در وبلاگ های دیگران یا حتی آپلود عکس در وبلاگم در وردپرس (ارور 502 اچ تی تی پی ظاهر میشه)، حتی نمی تونم در ولاگهای بلاگفایی هم نظر بزارم ، تا میام ثبت نظر رو بزنم ، بعد از چند ثانیه به بک صفحه سفید خالی منتقل میشه! به این دلیل از کلمه آپلود استفاده کردم که بگم در دیدن صفحات یا دانلود و بارگزاری مطالب هیچ مشکلی نیست. ، ضمنا با اینترنت اکسپلورر هم این مشکل نیست ، لطفا راهنماییم کنید.
    ضمنا با وی پی ان هیچ کدوم از این مشکلات وجود نداره ،حتی توی بلاگفا هم برای نظر دادن باید از وی پی ان استفاده کنم!
    حتی برای ثبت همین مطلب هم بدون وی پی ان نشد و به این صفحه خالی ارجاع شدم
    https://fa.forums.wordpress.com/bb-post.php

• آواتار ناشناخته

سلام . من هم این مشکل رو گاهی اوقات داشتم از منوی
    view
    فایر فاکس برو روی
    Page Style
    بعد No Style
    رو بزن.
    این طوری شاید مشکل ات حل بشه راستی ورژن فایرفاکس ات چنده؟ ورژن 3 این مشکل رو نداره
    این مشکل رو من با ورژن های 1 و 2 داشتم

• آواتار ناشناخته
  • آواتار ناشناخته
  • آواتار ناشناخته

فکر کنم هر مشکلی هست از مرورگرت باشه. اینترنت و اینا مشکل نباید داشته باشند. چون من چنین مشکلاتی ندارم!

• آواتار ناشناخته

با هر سه مرورگر این مشکل رو دارم هم اکسپلورر هم اپرا هم فایرفاکس
    حتما باید وی پی ان داشته باشم یا اس اس ال
    ممکنه سیستمم ویروسی شده باشه؟ اصلا این ربطی به ویروسی شدن داره؟

• آواتار ناشناخته

بعضی اوقات هم این خطا میاد

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

The browser has stopped trying to retrieve the requested item. The site is redirecting the request in a way that will never complete.

* Have you disabled or blocked cookies required by this site?
    * NOTE: If accepting the site’s cookies does not resolve the problem, it is likely a server configuration issue and not your computer.

• آواتار ناشناخته

بعضی اوقات هم این خطا میاد

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

The browser has stopped trying to retrieve the requested item. The site is redirecting the request in a way that will never complete.

* Have you disabled or blocked cookies required by this site?
    * NOTE: If accepting the site’s cookies does not resolve the problem, it is likely a server configuration issue and not your computer.

• آواتار ناشناخته

سلام و صد سلام به آقا صادق گل. خیر مقدم عرض شد قربان

نونوا جان
    این به علت مشکل در وی پی ان است. بعضی وی پی ان ها مخصوصا آنهایی که از آمریکا به شما خدمات می دهند برای اتصال به سرورشان نیازی به تغییراتی در کانکشن اینترنت شما دارند.
    این جوری می شود که شما به آنها وابسته می شوید.
    این کار معمولا از طریق دادن یک اطلاعات خاص به اینترنت لوکال شما انجام می شود.
    برای تصحیح معمولا کافی است
    Local Area Connection
    را
    Repair
    کنید. دوباره درست می شود. در هر حال ویروسی به نظر نیست.

نونوای عزیز.
    اینجا انجمن وردپرس دات کام است و نه انجمن فایرفاکس یا هر چیز دیگر.
    خواهشا سوالاتتون رو اگر فقط مربوط به وردپرس است اینجا مطرح کنید تا دیگر دوستان هم به دردشون بخورد.
    اون طوری که من متوجه شدم شما 6 تاپیک هم ایجاد کردید که لازم نبود برای یک سوال.
    نمی خواهم خدای ناکرده دوستان دیگر به شما خرده بگیرند. جسارت من را ببخشید

• آواتار ناشناخته

فتحی جان من اصلا پست هام ثبت نمیشد اما در عین ناباوری امروز اتومدم دیدم که این جورش شده من شرمنده همه دوستان هستم ، اگر راهی هست لطفا بقیه 5 تایپیک رو ببندید ، من واقعا عذر میخوام

• آواتار ناشناخته

بجز وبلاگ خودت ایا جای دیگه ای هم مشکل داری ؟
    مثلا امتحان کن ببین خارج از وبلاگت میتونی چیزی اپلود کنی؟

اگر همه جا تو نت این مشکل رو داری و نمیتونی کلا چیزی اپلود
    بکنی امکانش هست که ویروسی شده باشی .

ولی اگه فقط با وبلاگت مشکل داری شاید یوزرت مشکل پیدا کرده یا شایدم تو قسمت تنضیمات
    خودتو محدود کردی.

• آواتار ناشناخته

فقط یه سوال دیگه !
    با ویندوزی یا لینوکس؟
    اگه با ویندوز کار میکنی
    و یه مدت در حدود چند روزه که با این مشکل
    مواجه شده از نرم افزار
    system restore
    سیستمتو زمتنشو به عقب برگردون
    درست به زمان قبل از بروز این مشکل
    اینم یه راه حل دیگه بود که
    به ذهنم رسید
    ادرس این نرم افزارم اول میری تو استارت ال پروگرم بعد اسسری و بعد سیستم تولز و بهد اونجا پیداش میکنی

• The topic ‘فایرفاکس’ is closed to new replies.