چگونه میشه لینک مستقیم ایمیل را در وبلاگ کارا کرد؟؟؟

• آواتار ناشناخته

سلام به مدیریت و تیم پشتیبانی وردپرس

سوالی داشتم ، میخواستم بدونم چطور میتونم لینک مستقیم آدرس وبلاگ ( (email visible only to moderators and staff) ) را در صفحه بصورت کارا منظور ( وقتی رو آدرس ایمیل کلیک میکنین مستقیم هدایت بشین به صفحه ایمیل وبلاگ )
    مثال : وقتی روی برنامه ای کلیک میکنین برنامه از طریق اوت لوک مسقیم به قسمت ارسال ایمیل میره .
    ممنون میشم راهنمایی کنین.
    درخواست خودم را برای شما با نمونه عکس هم قرار میدهم.

سپاس از راهنمایی شما

کارا کردن لینک آدرس ایمیل برای کاربران در وبلاگ

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• آواتار ناشناخته

باسلام خدمت کاربر عزیز
    اگر می خواهید هر کاربری بر روی ایمیل مورد نظر کلیک کرد ، برنامه ارسال ایمیل برایش باز گردد کافی است در بخش پیوند ، به ابتدای آدرس ایمیل عبارت mailto اضافه نمایید.
    مثال :
    mailto:[email-address]

باتشکر
    موفق و پیروز باشید

• آواتار ناشناخته

سلام خدمت شما مدیر گرامی
    سپاس از راهنمایی ارزندتون ، من متاسفانه هنوز نتونستم اینکار را انجام بدم ، اگر برایتان امکان پذیر هست مثال فوق را با آموزش تصویری ارسال نمایید سپاسگزار خواهم بود.

درود بر شما

• آواتار ناشناخته

سلام مجدد
    خواهش میکنم
    به پیوند زیر مراجعه کنید و تصویر را ببینید .
    تصویر افزودن پیوند آدرس رایانشانی : http://i.imgur.com/vwQ5KHq.png

موفق و پیروز باشید

• آواتار ناشناخته

سلام خدمت شما مدیر و راهنمای کارگشا
    سپاس از آموزش شما بسیار کارآمد بود و لذت بردم و توانستم بر اساس آموزش شما این روش را عملی نمایم ، فقط یک سوال دیگر چطور میشود که این پیوند بجای باز کردن برنامه Out Look مستقیم به ایمل پیوست داده بشه یا هدایت بشه –

سپاسگزار هستم از شما

• آواتار ناشناخته

باسلام
    خواهش میکنم .
    این امکان به صورت پیش فرض بر روی برنامه های و اپلیکشن های نصب شده بر روی دستگاه فعال می‌باشد و پیوند رایانشانی، کاربر را به یکی از آن برنامه‌ها منتقل خواهد کرد. البته کاربر می‌تواند به عنوان مثال در مرورگر کروم با نصب افزونه ای ، این کار را تغییر دهد و بر روی هر رایانشانی کلیک کرد او را به حساب گوگلش منتقل کند .
    اگر شما می‌خواهید کاربر را با اجبار به حساب گوگل یا یاهویش منتقل کنید باید آدرسی درست کنید که با کلیک بر روی آن کاربر به صفحه حساب کاربریش منتقل شود .
    با کمی جستجو در اینترنت انشاء الله به هدفتون خواهد رسید.

باتشکر
    موفق و پیروز و سربلند باشید

• آواتار ناشناخته

مدیر عزیز
    سپاس از راهنمایی خوبتان
    متاسفانه سرویس دهنده هایی نظیر گوگل و یاهو ارائه این خدمات را برای ایران محدود کرده اند ، و متاسفانه برای ساخت لینک مستقیم فعلا دست نگه میدارم ، و وبلاگ را با آموزش حرفه ای شما ادامه خواهم داد ، از اینکه صبورانه با سوالات من همراه بودید و بدون هیچ چشمداشتی راهنمایی فرمودید بسیار بسیار سپاسگزارم.

با تشکر
    ادمین رمانهای زیبا و نایاب

• آواتار ناشناخته

سلام
    خواهش می‌کنم.
    اگر باز هم سوالی بود درخدمتم.

باتشکر

• The topic ‘چگونه میشه لینک مستقیم ایمیل را در وبلاگ کارا کرد؟؟؟’ is closed to new replies.