کد هاي جاوا اسکريپ
-
با سلام
کلا وردپرس خيلي باحاله ولي يه عيب هاي اساسي هم داره
مثلا همين که نيمشه کد هاي جاوا رو واردش کرد -
خوب هم ميتونه خوب باشه هم ميتونه بد
خوبه از اون جهت که خيلي از اين کد ها مذخرفن نمونش هم کد ستاره بارون و ساعت کنار نشانگر و … هست
و بديش هم اينه که غالبا کدهاي جاواي جالب و پرکاربردي پيدا ميشه که بودنش در کنار وبلاگ ميتونه مفيد باشهکسي ميدونه چه طوري ميشه کد ها رو در وبلاگ جا داد؟
پ.ن. راستي معذرت ميخوام که در تاپيک هاي مربوط به خودش قرار ندادم. چون به نظرم اين فروم بايد دسته بندي بشه و در هر دسته اي تاپيکي ايجاد بشه
نه اينکه براي هر دسته تاپيک ايجاد بشه
(کسي فهميد من چي گفتم؟) -
نمیدونم که میشه از فِرِم ها در قالب استفاده کرد یا نه…!
اما اگه بشه میتونید اون کد جاوای مورد نظر رو روی یک فِرِم قرار بدید و در صفحه ای جداگانه آن را بالا بیارید… بعد فِرِم رو به قالب اضافه کنید… -
به نظر منکه این یه ایراد نیست چون کد های جاوا وبلاگ رو جوات میکنه سرعت رو پایین میاره البته ترفند های برای استفاده از این کد هست مثلا همون بنری که رو گوشه های وبلاگ نصب میکردیم
کدهای جاوای دیگه رو هم که واسه تنظیمات و یا خدمات دهی وبلاگ هستش رو تقریبا وردپرس خودش مشابهش رو داره. -
-
این خیلی مشکل مسخرهای یه که وردپرس داره، تو ویجتهاش نمیشه کدهای جاوا گذاشت. احتمالا هیچوقت هم نشه / مثلا یکی همین بلاگرولی که جیریدر میده که کد جاواس رو به راحتی میشه به همهی وبلاگها اضافه کرد بهجر وبلاگها دبلیوپی.
-
ببینید. اکثر کارها را می شود به جای کد جاوا با کدهای اچ تی ام ال انجام داد اما واقعا باید قبول کرد همه کارها را نمی شود.
اما وردپرس به همین دلیل این کار را کرده است. آن جوری حجم سرورها به شدت بالا می رود و از این به بعد باید شاهد اجرای انجام انواع مشکلات در فضای وردپرس بود. مطمئن باشید کسانی که در تیم وردپرس هستند خیلی کارشان حرفه ای تر از ماست. اگر مشکلی نداشت این یکی رو حتما می گذاشتند. من که باهاش کنار آمدم و خیلی هم راضیم. یا حداقل وانمود می کنم که راضیم -
-
- The topic ‘کد هاي جاوا اسکريپ’ is closed to new replies.