A formázott bejegyzéseim hibásan jelennek meg a blogban
-
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Sajnálattal kell közölnöm, hogy a blogrendszerükben csalódtam. Igaz vannak jó megoldások, de a blog szövegének megjelenítése nem megoldott. A helyesen megformázott bejegyzés híbásan és értelmetlenül jelenik meg. Utólagosan kísérleteket tettem a szerkesztésre, de csak az időmet pazaroltam. Úgy értelmezem, hogy a magyar szöveget a program lefordítja angolra, majd az angol helyesírás szabályai szerint rendezi/korrigálja, és visszafordítja magyarra és ekkor a mondatok szerkezeét is meváltztatja. Az ékezeteket általában meghagyja, de néha nem. Nem tudtam kitalálni, hogy egyes szavakat nagy betűvel kezd vagy teljes egészében nagybetűvel ír mondat közben is. A megoldásra felajánlott programukat letöltöttem. Hiába ! Nem működik. Várom mielőbbi válaszukat, segítségüket. Tisztelettel: PéterThe blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
Translation from Hungarion:
I regret to inform you that the blogrendszerükben disappointed. It is true there are good solutions, but the text of the blog page is not solved. A correctly formatted entry is incorrect and meaningless display. Subsequently attempts to edit it, but just wasted my time. I understand that the Hungarian text is translated into English, and then sorts according to the rules of English spelling / correct, and then reverses and the Hungarian phrases szerkezeét also meváltztatja. Usually leaves the accents, but sometimes not. I could not figure out some words that begin with capital letters or all capital letters while the Irish phrase. The solution offered programukat downloaded. In vain! Does not work. I look forward to their reply as soon as possible, for their help. Sincerely, Peter
-
Anybody can help on translation page and suggest changes:
http://translate.wordpress.com/projects/wpcom/hu/default -
- The topic ‘A formázott bejegyzéseim hibásan jelennek meg a blogban’ is closed to new replies.