İzinsiz fotoğraf kullanimii

• Unknown's avatar

Merhaba yukarıda görselini attığım sizin aracılığnızla oluşturulan sesimdeyim.org sitesi yukarıdaki görselde kullanılan fotoğraf benim çok yakın bir tanıdığım olan birinin fotoğrafını izinsiz kullanmıştır adı geçen sitede yer alan haberin kaldırılması yada adı geçen sitenin kapatılmasını istiyorum. Melih adlı şahıs tanıdığı tanımadığı kızların resimlerini alan bir karaktersizdir. Bu haberin acilen kaldırılmasını istiyorum

• Unknown's avatar

site benim aracılığımla kurulmadi o siteyi kuran Melih adında biri sitenin sonunda ismi var ve arkadaşımın izinsiz fotoğraf ve ismini kullanarak haber paylaşmış haberin kaldırılmasını istiyorum

• Merhaba, birinin fotoğrafının izinsiz kullanılmasının ne kadar üzücü olduğunu biliyorum.

sesimdeyim.org sitesi WordPress.com’da barındırılmıyor. Cloudflare üzerinden barındırılıyor gibi görünüyor – https://wordpress.com/site-profiler/sesimdeyim.org, bu da siteye erişimimizin veya içeriğine dair herhangi bir bilgimizin olmadığı anlamına geliyor.

En iyi sonraki adımlarınız şunlar olacaktır:

• Site sahibiyle (Melih) doğrudan iletişime geçin, site altbilgisinde listelenen sosyal medya bilgilerini kullanın.
    • Sitenin barındırma/ağını yöneten Cloudflare destek ekibine içeriği bildirin.
    • Görüntü telif hakkıyla korunuyorsa veya gizlilik haklarını ihlal ediyorsa, DMCA veya gizlilik şikayeti bildirin.

Umarım bu yardımcı olur!

Hi there, I know how upsetting it is to see someone’s photo used without permission.

sesimdeyim.org is not hosted with us at WordPress.com. It appears to be hosted via Cloudflare – https://wordpress.com/site-profiler/sesimdeyim.org, which means we don’t have access to the site or any visibility into it.

Your best next steps would be to:

• Contact the site owner directly (Melih), using the social media details listed in the site footer.
    • Report the content to Cloudflare’s support team, as they manage the site’s hosting/network.
    • File a DMCA or privacy complaint if the image is copyrighted or violates privacy rights.

I hope this helps!

• Tekrar merhaba, söz konusu site WordPress.com’da barındırılmıyor. Kendi sunucularında barındırılan siteleri yönetmiyoruz veya kontrol etmiyoruz, bu nedenle bu konuyu kapatıyorum.

Hi again, the site in question is not hosted on WordPress.com. We don’t manage or control self-hosted sites, and hence, I’ll go ahead and close this topic.

• The topic ‘İzinsiz fotoğraf kullanimii’ is closed to new replies.