jak zaimportować zdjęcia z poprzedniego bloga?

• Unknown's avatar

Dzień dobry.
    Dostałem informację z blox.pl, że blox.pl kończy działalność i że mogę przenieść blog na wordpress.com. Zrobiłem to, treści się zaimportowały, ale zdjęcia mam w folderze recources i w żaden sposób nie mogę ich przenieść (no chyba że pojedynczo do każdego wpisu oddzielnie, ale to syzyfowa praca) z automatu. Czy jest jakaś możliwość, żeby to zrobić całościowo, czy trzeba klikać pojedynczo zdjęcia w każdy wpis oddzielnie? Będę wdzieczny za informację.
    Pozdrawiam.

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• @tatapopracy, I don’t think we have an importer specifically for that. But there are a few approaches you could take:

– Try using the alternative import process — basically you’ll try to convert your file to a WordPress export file first, then import

Import a Website

– Upload all of the photos to your media library, export what you have, and change the XML to point the images to the new locations and re-import. This one is a bit more technical, but if you’re comfortable with that sort of thing, it may work for you.

– Or, as you said, just upload the pictures to each post individually.

• The topic ‘jak zaimportować zdjęcia z poprzedniego bloga?’ is closed to new replies.