mam problem !
-
Witam, przy moich postach brakuje przycisku ‘edytuj’. Moja witryna została całkowicie usunięta, jak ją odzyskać? Potrzebuję pomocy, gdyż nie mogę kontynuować bloga. Dziękuję i pozdrawiam -Danuta
The blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
Hello @danutaalisson
I’ve translated what you have wrote and got this back:
Hello, my posts are missing an ‘edit’ button. My site was completely removed, how to recover it? I need help because I can not continue my blog. Thank you and best regards -Danuta
From this I will try my best to resolve your issue.
It seems that you are not logged into your account which is why the ‘Edit’ button is not showing up for you. You will have to login to your account by visiting mojblognakrawedziwytrzymalosci.wordpress.com/wp-admin
If you have forgotten your password. You will need to follow our account recovery procedure here by visiting this article.
I hope this helps!
Best,
BillPolish translation:
W tym celu postaram się jak najlepiej rozwiązać problem.
Wydaje się, że nie jesteś zalogowany na konto, dlatego przycisk “Edytuj” nie jest dla Ciebie widoczny. Musisz się zalogować na swoje konto, odwiedzając witrynę mojblognakrawedziwytrzymalosci.wordpress.com/wp-admin
Jeśli zapomniałeś hasła. Musisz postępować zgodnie z procedurą odzyskiwania konta, odwiedzając ten artykuł .
Mam nadzieję, że to pomoże!
Najlepiej,
Rachunek
- The topic ‘mam problem !’ is closed to new replies.