Nie mam dostępu do swoich witryn, do swojego konta czyli autyzmwszkole.com autyzmschemat.life sylwiaiwan.com
-
Nie chcę zmieniać administratora ani nikogo nowego dodawać czy usuwać. Wszystko niech będzie jak było. Nie mam dostępu do swoich witryn! Mam wykupione domeny i plany. Nie chcę zmian tylko dostęp. Nie mogę publikować. Linki które przysyłacie i resety nie działają. Moje strony/witryny to autyzmwszkole.com autyzmschemat.life sylwiaiwan.com (Dragonfly effect). Proszę o pomoc – nie mogę publikować
-
I have replied to the other thread here:
-
Nie wiem dlaczego stałam się członkiem a nie administratorem autyzmwszkole.com autyzmschemat.life sylwia.iwan.com Zawsze byłam administratorem tych witryn. Coś poszło nie tak. Dlaczego nikt mi nie pomaga. Możecie sprawdzić że ja to ja. Sylwia Iwan (Merchut) zarządzam od dawna autyzmwszkole.com autyzmschemat.life sylwiaiwan.com Zapłaciłam za domenę autyzmschemat.life (i resztę) Jestem administratorem 3 webside (witryn) od dawna. Odblokujcie – nie mogę pracować. Na pewno jest prosty sposób
-
Hi there @iwansylwiaonetpl, so we can keep all support in one place, please reply to the thread that Staff staff-zinnia linked to. Thanks.
Closing this thread as a duplicate.
- The topic ‘Nie mam dostępu do swoich witryn, do swojego konta czyli autyzmwszkole.com autyzmschemat.life sylwiaiwan.com’ is closed to new replies.