Problem ze szkicem.
-
Oddałem sie przed chwilą pisaniu recenzji. Wpis miał ponad 1500 słów. Niestety w momencie kiedy nacisnąłem, że chce dodać opis do obrazu jakiś błąd spowodował że usunął się cały tekst – został tylko ten obraz. Cofanie nic nie dawało- tekst nie chciał zostać przywrócony. Nagle odcięło mi zasilanie. Jak włączyłem ponownie komputer okazało się, że cały post zniknął. Udałem się więc do opcji ekranu aby przywrócić poprzednią wersję jednak najwyraźniej musiałem nieuważnie klikać na zapisz bo takowego zapisu nie zrobiłem – wychodzi więc na to że mam tylko ten wpis zapisany automatycznie ( przynajmniej tyle widzę ) Moje pytanie jest następujące – czy istnieje jakiekolwiek prawdopodobieństwo że teks który był wcześniej jest gdzieś zapisany. Zaznaczę jeszcze że był to szkic a nie opublikowany wpis.
The blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
Hi –
I’ll try to help but can only reply in English.
I gave myself a moment ago writing reviews. The entry had over 1500 words. Unfortunately, at the moment when I pressed, that I want to add a description to the image, some error caused that all the text had been removed – only this image remained.
Do you see any post revisions available? Could you let me know the title of the post so that I can take a closer look? Thanks :)
- The topic ‘Problem ze szkicem.’ is closed to new replies.