Solicitare document oficial privind site-ul oradematematica.com
-
Stimată echipă WordPress,
Subsemnata, Diaconu Ana Gabriela ,profesor de matematică la Școala Gimnazială nr. 1 Vutcani, vă adresez respectuos rugămintea de a-mi elibera, în regim de urgență, un document/adeverință oficială care să ateste următoarele informații referitoare la site-ul oradematematica.com:– faptul că site-ul a fost creat și administrat de mine;– anul conceperii și publicării site-ului (2023);– existența și funcționarea site-ului pe platforma WordPress;– eventuale date generale privind activitatea site-ului (ex. existența traficului/vizualizărilor), dacă acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic.Menționez că acest document îmi este necesar pentru dosarul personal depus la mișcarea personalului didactic, în vederea recunoașterii activității mele educaționale și profesionale în mediul online, ca profesor de matematică.Vă rog, dacă este posibil, ca documentul să fie transmis în format electronic (PDF), semnat sau emis dintr-o adresă oficială WordPress, astfel încât să poată fi utilizat ca act justificativ.Vă mulțumesc anticipat pentru sprijin și promptitudine și rămân la dispoziția dumneavoastră pentru orice informații suplimentare necesare.
Cu deosebită considerație, Diaconu Ana Gabriela, Profesor de matematicăȘcoala Gimnazială nr. 1 VutcaniAdministrator site: oradematematica.com
The blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
Hello there,
Thank you for your message.
I understand that you need an official, signed certificate (PDF) confirming ownership, administration, or activity details for your website. I know how important that can be, especially if it’s required by your school or employer. At this time, WordPress.com support isn’t able to issue that type of formal document in the way you described.
I’ve also checked your site, oradematematica.com, and I can see that the domain is no longer registered with us. It was previously registered here, however, it expired some time ago and wasn’t renewed. You can review the current registration details here on Whois.
If you’d like to try to recover the domain, you can contact the current registrar listed in the WHOIS record to ask about purchasing it. Another option is to work with a domain broker who may be able to help you re-acquire the domain.
I hope this gives you a clearer picture of the situation.