un site-clona (romanian language)
-
Nu stiu cum sa va spus asta, asa ca voi descrie direct.
Exista un site-clona care… imi copiaza site-ul. Mi-a fost semnalat abia acum, la o intamplatoare cautare Google. Preia totul: denumirea, adresa (soirs.wordpress.com a fost primul meu site, pe care l-am abandonat pentru cel actual, soirsblog.wordpress: am vrut sa o recuperez – tocmai pentru a evita asa ceva, insusirea ei ulterioara de catre altcineva – si mi s-a apus ca soirs.wordpress e luata si nu mai poate fi folosita. Explicatia mi s-a parut linistitoare si nu am insistat, dar iata ca domeniul a fost pus din nou la liber si apropriat de altcineva), preia imagini, gravatar, stil, un video de pe canalul meu youtube, si chiar semnatura (medenagan). Maine ar putea sustine in locul meu lucruri pe care le gasesc de nesustinut, iar apropierea sau confuzia intentionata mi-ar putea dauna.
Site-ul este – in cele 3 postari ale sale – plin de panseuri si banalitati insipide, un fel de verbiaj caldut-bizar, in doi peri, neutralitate stilistica probabil in vederea atacurilor sau confuziilor induse in viitor. (Confuzia e, de pilda, insinuata deja. Desi am, dintotdeauna, opinii de stanga, in postarea de la https://soirs.wordpress.com/2016/03/06/literatura-in-lumea-moderna/ se induce ideea ca stanga e ‘ideologia pauperizarii’, ceea ce vine evident in contradictie totala cu viziunea mea in aceasta privinta. S-ar putea crede ca asta e chiar orientarea blogului meu de la soirsblog.wordpress…, de vreme ce autorul se prezuma acelasi – medenagan -, asadar posibilitatea confuziei e nu doar reala ci direct intentionata. Cine ar cauta sa faca o asemenea bizarerie, construind un site stilistic la indigo, cu aceeasi semnatura etc., exceptand fireste un amuzament bizar sau vreo nefericita situatie de patologie, ignor.)
Adresa mea de mail este (si a fost dintotdeauna de cand sunt pe wordpress) (email visible only to moderators and staff), nick-ul meu ‘medenagan’, asadar puteti verifica usor identitatea de persoana. Va rog sa somati site-ul-clona respectiv, soirs.wordpress.com, sa schimbe imediat elementele care ar putea forta o asemanare daunatoare, aspectul (fondul negru), numele ‘soirs’, semnatura ‘medenagan’, precum si sa publice disclamer-ul cuvenit pe prima pagina care ar evita orice asemanare intentionata cu site-ul si autorul site-ului pe care scriu, soirsblog.wordpress.com.
Uimitor e ca la cautarea google, amandoua sunt unul sub celalalt, ceea ce pesemne autorul imposturii si-a dorit; va imaginati ca intesanjabilitatea e cum nu se poate mai nedorita.
Nu inteleg aceasta ‘gluma’, dupa cum nici nu sunt familiar cu politica dvs. in privinta site-urilor-clona.
Va multumesc si regret ca asa ceva s-a putut intampla la dvs.
Cu cele mai bune ganduri,
M.F.
https://soirsblog.wordpress.com/
(email visible only to moderators and staff)The blog I need help with is: (visible only to logged in users)
- The topic ‘un site-clona (romanian language)’ is closed to new replies.