בעיה דחופה

• תמונת הפרופיל של לא ידוע

שלום יש לי בעיה מאוד דחופה בנוגע לבלוג שפתחתי לפני מספר ימים..

עבדתי על הבלוג המון, כבר רשמתי פוסט ראשון במשך שעתיים ואחרי שהוא נמחק לי כתבתי אותו שוב מהתחלה, עיצבתי את הבלוג והגעתי למצב שאני ממש מוכנה לפרסם אותו.

ואז התחילו הבעיות..

בהתחלה שעבדתי על הבלוג שמתי אותו על מצב "Privet" כדי שאנשים לא יכנסו אליו בטעות והוא יהיה בבנייה.

כאשר סיימתי לעבוד עליו הסרתי אותו מהמצב הזה ושמתי אותו על מצב פומבי לגמרי. אפילו הוספתי אותו למאגר של גוגל בעזרת כלי מנהלי האתרים.

כאשר ניסיתי לחפש אותו בגוגל, הוא הופיע אך עם קישור שגוי. זאת אומרת הכותרת שלו הייתה לא נכונה, הוא הוביל לקישור עם שגיאה והתיאור שלו היה משהו כמו "התיאור לאתר חסום מכיוון קובץ הrobots.txt שלו".

ממש התבאסתי כי האתר שלי כן היה בגוגל אבל אם קישור שגוי זה אומר שכן אפשר למצוא אותו אבל הוא יוביל אנשים לקישור שגוי.

חקרתי קצת על קובץ הrobots.txt הזה והבנתי שזה משהו שחוסם רובוטים של מאגרי חיפוש וכדומה להגיע לאתר אבל אני לא מבינה למה יש כזה באתר שלי אחרי שהסרתי את החסימה ממנו.

יש לציין שממש לפני שהתחלתי לעצב את הבלוג הוא עדיין היה על מצב פומבי וכשחיפשתי אותו בגוגל הוא עלה כרגיל. זה קרה רק אחרי שהעברתי אותו לפרטי ואז העברתי חזרה לפומבי ואחרי שהוספתי אותו לכלי מנהלי האתרים.

יש עוד לציין שבהתחלה בכלי מנהלי האתרים לא עלתה שום בעיה לגבי האתר (יש שם מן בודק כזה) ורק אחרי כמה ימים זה רשם לי "נמצאו בעיות תקינות חמורות באתר שלך". זה רשם שנמצא קובץ חוסם רובוטים רק בדף הראשי ולא בכל האתר עצמו ובדפים שלו.

לא הבנתי מה לעשות וזה ממש ביאס אותי אז הסרתי את האתר מגוגל וזה עבד בהצלחה.

עכשיו אני מנסה להחזיר אותו לגוגל, ולפני שאני עושה זו אני רוצה לתקן את הבעיה כדי שכשאעלה אותו לגוגל בשנית, הקישור יעבוד טוב.

אני ממש אשמח לעזרה !
    סליחה על ההודעה הארוכה.

הבלוג שדיברתי עליו :
    http://thesleepingbeautyil.wordpress.com/

תודה מראש.

הבלוג שאני צריך איתו עזרה הוא (זמין לצפייה של משתמשים מחוברים בלבד).

• הנושא 'בעיה דחופה' סגור לתשובות חדשות.