הגבלת גודל?
-
קשה לי עם אתר התמיכה באנגלית, אולי פה עזרה? יש לי כמה שאלות –
קודם, נדמה לי שראיתי בזמן כתיבת פוסט שיש הגבלת גודל, מה יקרה כשיגמר המקום? הבלוג יסגר? צריך לקנות דומיין אישי וזה פותר את זה? האם במידה ואני קונה דומיין אישי הבלוג וכל מה שפרסמתי עד עכשיו נשאר אותו דבר ורק הכתובת משתנה? מה עם הלינקים לדברים הישנים?
אני מחפשת את האנשים של וורדפרס (אפשר גם באנגלית) כדי לשאול שאלות על הבלוג שלי ספציפית, האם יש תמיכה טכנית?הבלוג שאני צריך איתו עזרה הוא (זמין לצפייה של משתמשים מחוברים בלבד).
-
יש לי את אותם השאלות כמו לשוש כאן למעלה. רוצה לדעת מה קורה עם הבלוג כשיגמר בו מקום האיחסון? האם זה מחייב אותי לפתוח אתר? לקנות מקום נוסף בתשלום? מה קורה עם כל הפוסטים והחומרים שיש בו? מה הטעם להמשיך ולהעלות חומרים בבלוג אם יש פה בעיית מקום לאיחסון חומרים?
-
הגבלת הגודל של הקבצים המועלים היא עד 3 ג'יגה.
בכדי לקבל נפח איחסון גדול יותר יש לרכוש שידרוגים – כל הפרטים והעלויות כאן
http://en.support.wordpress.com/space-upgrade/רכישת דומיין אישי והפניית האתר/בלוג אליו לא משנה את מגבלת הגודל. והיא לא פוגמת בתכני האתר. האתר נשאר באותו המקום ועם אותם התכנים רק שהגולשים מגיעים ורואים אותו תחת כתובת הדומיין שרכשתם שהיא לא כוללת את המילה WORDPRESS בתוכה.
את הפוסטים וכל החומרים אפשר לגבות בכל רגע נתון באמצעות כלי היצוא (Tools > Export) ולייבא במידת הצורך לאתר/בלוג אחר.
-
תשובה מעולה, אורית. רק אוסף שגם אם נגמר נפח האחסון, עדיין ניתן להעלות רשומות ודפים. נפח האחסון רלוונטי רק לקבצים (תמונות וכו').
ניתן לפנות לתמיכה באנגלית כאן:
- הנושא 'הגבלת גודל?' סגור לתשובות חדשות.