הוספת איזור קישורים ושליטה כללית בתצוגה

• תמונת הפרופיל של לא ידוע

שלום לכולם,
    קודם כל נציין כי זה הבלוג הראשון שלי וההתחלה הייתה קלה למדי בעזרתכם. הוא נראה יפה ומעוצב לטעמי כבר בבסיס.

הייתי רוצה בהמשך לקנות את הדומיין בסיומת me. אך ניתן לדברים לרוץ קצת.

שאלותי הן:
    1. הבנתי שהחלק העליון מוגדר כ'תפריט' ובצד שמאל אלו הן קטגריות המיימנות את תוכן האתר אך לא ברור לי איך לשלוט בסדר הדברים ובכלל.
    איך ניתן לשלוט בתפריט הקטגוריות מצד שמאל? האם ניתן בעצם להעביר את התפריט בסדר שלו שיופיע גם שם?
    מהי קטגוריית "קישורים"? אני רואה למשל 'blogroll' ו-'Discuss' מופיע, איפה בדיוק זה נראה באתר? מהו תפקידם של קישורים אלו?
    האם אוכל לפתוח עמ' המכיל קישורים לצורך קידום העמ'?

2. כיצד הייתם ממליצים להתחיל בקידום העמ' לנראות טובה יותר? קראתי כמובן על המון שיטות אך אני מניח שעוד אף אחד לא יחליף איתי קישורים בשלב זה. כמובן שהטיפ המרכזי להבנתי הוא פשוט להכיל תוכן טוב, מקורי ויצירתי.

יש לנו כבר עמ' פייסבוק ודומיין מרכזי אך אותו אני מתקשה לערוך כיוון שנכתב בHTML.

3. האם ניתן להפוך את סדר התצוגה של הפוסטים כך שיופיע מהראשון לאחרון? אני מניח שזה נוגד קצת את רעיון הבלוג בעצם אך הייתי רוצה גם אפשרות כזו.

תודה

הבלוג שאני צריך איתו עזרה הוא (זמין לצפייה של משתמשים מחוברים בלבד).

• תמונת הפרופיל של לא ידוע

טוב, הסתדרתי קצת עם החלק הראשון בשאלה מס' אחת.
    עכשיו אני מחפש בעצם ווידג'ט שנקרא Tag Cload להוספת התגיות לצד שמאל. האם הווידג'ט זמין? הוא לא נראה ברשימת הווידג'טים.

תודה.

• הנושא 'הוספת איזור קישורים ושליטה כללית בתצוגה' סגור לתשובות חדשות.