כמה בעיות טכניות שנתקלתי בהפעלת הבלוג שלי – עזרה בבקשה

• תמונת הפרופיל של לא ידוע

נרשמתי לוורדפרס בשנת 2009 – אך רק בתחילת מרץ השנה התחלתי להפעיל את הבלוג – כי אני מנהלת בלוג מאוד פופולרי בקפה דה-מרקר לאחרונה החלטתי שאני רוצה להפעיל כאן בלוג.
    נתקלתי בכמה בעיות ): ברצוני להמשיך לפעול כאן ולהמשיך להפיץ את הבלוג שפורסם אצל ולווטאנדרגראונד-בלוג ביקורת התקשורת הידוע, הנה מספר בעיות קריטיות:
    1. עקב איזו שגיאה שעשיתי בעריכה בפוסט הזה:
    נוצר קו בצבע תכלת בין הפוסט הזה לפוסט הבא: בטי פרידן וכשאני רוצה להוסיף פוסט חדש הוא מופיע מתחת לפוסט האחרון-כך שאני לא יכולה כרגע להוסיף פוסטים חדשים-קריטי
    2. לא מוצאת את האופציה לכך שהרשומות יופיעו בעמוד הראשי בצורה מקוצרת כך שאנשים יפתחו אותן כמו שלא מוצאת את האופציה להוסיף דף מס. 2 לבלוג
    3. האם ישנה אפשרות לאפשר לאנשים להגיב ללא הוספת האי-מייל שלהם גם אם הוא נסתר ובלי שאצטרך לאשר את התגובה- חשוב לי מאוד
    4. האם ניתן לשדרג את הבלוג לוורדפרס חינמי יותר מתקדם ובעברית מבלי לאבד את התכנים הקיימים כרגע בבלוג- (הממשק הנוכחי קצת מסורבל) להזכירך נרשמתי ב-2009 ורק לאחרונה התחלתי להפעיל את הבלוג

אודה לעזרתכם בהקדם האפשרי

הבלוג שאני צריך איתו עזרה הוא (זמין לצפייה של משתמשים מחוברים בלבד).

• תמונת הפרופיל של לא ידוע

שלום, וסליחה על העיכוב בתשובה.
    אם זה עדיין רלוונטי אשמח לעזור – רק עדכני בבקשה מהן הבעיות/תקלות/שאלות שעומדות על הפרק כרגע.

• הנושא 'כמה בעיות טכניות שנתקלתי בהפעלת הבלוג שלי – עזרה בבקשה' סגור לתשובות חדשות.